• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa 55 tr ELEKTRO BAĞLAMA (yeni)

Cevap: korg pa 55 tr ELEKTRO BAĞLAMA (yeni)

ellerine sağlık zafer pa 55 lere dışarıdan bağlama sesi falan atılıyormu tek tek sadece aletin üstünemi yazılıyor sesler

abi istersen diğer setlerden beğendiğin sesleride yüklersin ama biraz uğraştırıyo,

dışarıdan sampler ses yükleme işi maalesef yok,ama pa 55 tr nin içindeki sampler sesler çok süper bana göre,istediğin sesleri elde edebiliyosun,

ben ses yazmayıda bilmiyorum ama bazı fabrikasyon sesler var iyi bağlamalar çıkar o seslerden inşallah sonunda onuyda öğrenicez bu işler lazım olucak bize tşk ler

abi ses yazmak o kadarda zor değil,tabi cevo emo baykal gibi profesyonelce ses yazamayız ama kendi çapımızda kendi tarzımıza göre yazarız,cihazı karıştıra karıştıra öğrenmek gerekir bazı şeyleri,eğerki piyanistsen ses yazmayı ritim yazmayı öğrenmek gerekir,

Helal Olsun Sana Hocammmmm

eline sağlık usta süper

arkadaşlar bu elektro bağlamayı yeni yazdım,özellikle doğu halayları için sizce nasıl idealmi,nasıl olmuş beğendinizmi,elektro hakkında yorumlarınızı bekliyorum,olumlu yada olumsuz yorumlara açığım,
guzel kardesım saolsın zafer gardas pa 55 tek ritim yukleye biirmiyiz yeni aldim anlamıyorum bılgın varsa yazarmsın saygılar

guzel kardesım saolsın zafer gardas pa 55 tek ritim yukleye biirmiyiz yeni aldim anlamıyorum bılgın varsa yazarmsın saygılar

tek tek istediğimiz ritimleri yükleyebiliyoruz çağdaş abi,

isterseniz başka setteki beğendiğiniz ritimler varsa kullandığınız set e dahi yükleyebiliyoruz aşağıdaki linkte nasıl yükleneceği yazıyo abi kolay gelsin

http://www.trakyamuzik.net/pa55tr-download/11835-korg-pa-55-tr-fabrika-rtmlerini-degistirme-anlatimi.html

gayet güzel.

e. bağlama sesi güzel olmuş pa 55' i iyi çözmüşsün senden düz ve grup bağlama sesi de ayarlamanı bekliyoruz pa 55 çiler adına emeğine sağlık teşekkürler