• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa 55 tr ELEKTRO BAĞLAMA (yeni)

Cevap: korg pa 55 tr ELEKTRO BAĞLAMA (yeni)

teşekkürler retyum yamahada--- phaser efekti --dist. gitar efekti yokmu kardeşim
olması lazım,

seti benden rica edenler
arkadaşlar setin tabanı sitede bulunan pa55tr koray karma settir,
koray kardeşimin emeğidir bu set,sadece set üzerinde küçük çalışmalar yapmıştım,inanın set elimde yok,orgu sattığımda üzerinde gitti,yedeklemiştim ama bilgisayar çöktü,bir yedek daha vardı elimdeki usb oda bozulmuş,elimde ne kadar 55tr 80 800 v.s setleri varsa hepsi gitti,
bende sap gibi meydanda kaldım :D

Abi varda ama bu çalarken sanki sandalyeye yanyana oturmuş elektro çalan iki adet adam görüyorum :)

Abi varda ama bu çalarken sanki sandalyeye yanyana oturmuş elektro çalan iki adet adam görüyorum :)

buda yamaha doğu elektro
sitemiz üyelerinden piyanis477 kadir kardeşime ait bu demo,
temiz kayıt ve net çıkmış,
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ECdBTH3evkQ]piyanist kadir - yamaha or700 diyarbakır halay grani koçeri hızlı halay - YouTube[/ame]

İlk paylaşımdaki gibi değil elektro.Sanırım Korg phaseri gibi veremiyor Yamaha

yeğenlerim demo olarak veriyorsunuzda hevesim kursağımda kalıyor vallahi şu bir elektro sesi yayınlayında makbule geçsin.saygılar. ha birde yeni elektro diyorsunuz nasıl bulamıyorsunuz anlamadım gitti.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yeğenlerim allah rızası için demo değilde sesleri yayınlayın paraile ise para vereyim şu mehmet amcanızı sevindirin ben becerebilsem kendim yapacağım anlamıyorum cevap bekliyorum.. saygılar.

yeğenlerim allah rızası için demo değilde sesleri yayınlayın paraile ise para vereyim şu mehmet amcanızı sevindirin ben becerebilsem kendim yapacağım anlamıyorum cevap bekliyorum.. saygılar.

abi konu yeni değil,konu 2011 de elektro bağlama yeni diyerek açılmıştır,konunun açıldığı tarih ilk sayfada yazıyor,yani konu eski konu,
tekrar söylüyorum,pa55tr eskiden kullanmıştım,şimdi nereden bulum bu seti,bulmam çok zor,ancak yeniden pa55tr alacamda ses yazıpta set yapıpta bu sesi size verebilirim,oda çok zor,size yardımcı olmaya çalışıyorum ama nedense bu set sanki bizim elimizde varda vermiyormuşuz gibi bir tavır sergiliyorsun,sizi anlıyorum ama sizinde bize anlayış göstermenizi bekliyorum,
keşke elimizde olsa versek,para önemli değil bu set elimde olsa para bile talep etmeden veririm size ama maalesef yok,

yeğenim göstermiş olduğun alakaya teşekkür ederim belki sizden başka biri çıkarda şu elektro sesi için yardıncı olu ben yine bekliyorum saygılar..

yeğenim göstermiş olduğun alakaya teşekkür ederim belki sizden başka biri çıkarda şu elektro sesi için yardıncı olu ben yine bekliyorum saygılar..

set aşağıda indir abi
çok şanslısın,tesadüfen buldum,
seti yükle içerisinde bu elektro var,her yeri altüst ettim senin için bu sesi çok istedin diye çok çabaladım bulamam diyordum ama buldum,güle güle kullan,:)

Ekli dosyalar

• feraza korg pa55trset.rar
    1.1 MB · Görülen: 120

Merhaba arkadaslar
acil yardim lazim Korg Pa 800 hakkinda burda sitede önde yeni konu nasil aciliyor yardim ederseniz sevinirim,

saygilar

Onur

yeğenim teşekkür ederim allah razı olsun .allah ne muradın var ise versin saygılar..de ben o elektroyu bulmadım orga yükleyip bütün elektroları denedim ama o bağlama sesiyok acaba hangisi yardımcı olurmusun kusura bakma .YEĞENİM ZAFER ŞU ELEKTRO DEMO SESİ VERMİŞ OLDUĞUN SETTE HANGİ ELEKTRO SESİ ACABA YARDIMCI OLURMUSUN. SATGILAR

Moderatör tarafında düzenlendi: