• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa 55 tr ELEKTRO BAĞLAMA (yeni)

Cevap: korg pa 55 tr ELEKTRO BAĞLAMA (yeni)

Cok guzel olmus ,birde programini buraya koysanda isteyen indirse ne guzel olurdu

çok güzel eline sağlık.

Yorumlarınıza beğeninize çok teşekkürler arkadaşlar,3 adet trakya lead yazdım,2 elektro daha yazdım,2 zurna,2 yeni yaylılar yazdım,yakında yazdığım seslerle demolar yapacam inşallah onlarıda beğenirsiniz,set tamamlanınca pa 55 tr kullananlar sizlerle paylaşacağım,beğenmeniz benim için çok önemliydi,bütün yorum yapan arkadaşlara tekrardan çok teşekkürler

Oldukca başarılı ellerine sağlık.

eline sağlık zafer kardeşim güzel olmuş ama keşke birazdaha uzatsaydın dinlerdik saygılar üstad

eline sağlık zafer kardeşim güzel olmuş ama keşke birazdaha uzatsaydın dinlerdik saygılar üstad

teşekkürler sinan hocam,elimdeki proğramın ayarlarını iyi yapamıyorum yada ses kartım iyi değil,yoksa uzun slow pop oyun havaları her telden çalıpda koyacam ama bu şekilde sesler cırtlak çıkıyo hoşuma gitmiyo gibi bende sadece kısa seslerle ilgili yorum almak için çalıyorum böyle ufaktan,teşekkürler yorumuna ,

Zafer abi pa55 nasıl bağlanıyo pc ye

nereden indirebilcez bu sesi ?????

yeğenim vallahi çok güzel bayıldım da ben nasıl diskete atıp orgda çalacağım yardımcı olurmusunuz. saygılar..eğer bu elektro sesni para ile satarsan kaç paradır vereyim cep 05354683279 ara paranı göndereyim .makbule geçer.selamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi: