• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa 55 tr ELEKTRO BAĞLAMA (yeni)

Cevap: korg pa 55 tr ELEKTRO BAĞLAMA (yeni)

yeğenim vallahi çok güzel bayıldım da ben nasıl diskete atıp orgda çalacağım yardımcı olurmusunuz. saygılar..eğer bu elektro sesni para ile satarsan kaç paradır vereyim cep 05354683279 ara paranı göndereyim .makbule geçer.selamlar.

hocam üzgünüm keşke elimde olsaydıda verseydim.şu an maalesef elimde yok,para önemli değil elimde olsa inan bedava verirdim,geçici olarak pa55tr aldığımda yapmıştım bu sesi,,

valla yeğenim ne olur bulmaya çalış rica etsem şu mehmet amcanı sevindir.bi zahmet. saygılar.veya nasıl yazılıyor anlatabilirmisin hangi sesten ne gibi işlemler yapılıyor.lütfen yeğenim şu bağlama sesini bulurmusunuz .

Moderatör tarafında düzenlendi:

valla yeğenim ne olur bulmaya çalış rica etsem şu mehmet amcanı sevindir.bi zahmet. saygılar.veya nasıl yazılıyor anlatabilirmisin hangi sesten ne gibi işlemler yapılıyor.lütfen yeğenim şu bağlama sesini bulurmusunuz .

size sadece pa55tr koray set var sitede onu indirmenizi tavsiye ederim,ben onu kullanmıştım üzerinde çalışma yapmıştım,elimden bişey gelmiyor,
ALTTAKİ SETİ İNDİRİN GÜZEL RİTİMLER SESLER VAR SAYIN MAKTAŞ
pa55tr menüsünü inan unuttum,pa55tr download bölümünde ses nasıl editlenir yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam,
herhangi bir elektro bağlama seçin en azından size şunları yazım seçtiğiniz elektroya dist. gitar efektlerini vererek deneye deneye sesi yakalayabilirsiniz,gitar efektlerini kullanırsanız bu tarz sesleri yakalayabilirsiniz,

Ekli dosyalar

• NEW_NAME.SET.rar
    1 MB · Görülen: 106
Moderatör tarafında düzenlendi:

yeğenim .ne olur şu elektro sesini bul vallahi çok hoşuma gitti. ben ben tam anlamam ses mes yapmaktan kendim canlı elektro çaldığım için bu sesi beğendim ric etsem öyle bir elektro sesi yazsan bana göndersen elinin emeği neyse vereyim şu mehmet amcanı lütfen sevindir.saygılar cep numaram var üstte.bekliyorum.

Eline saglık kardeş

Efektler mükemmel olmuş. Gayet kullanışlı ses olmuş. Süper

Efektler mükemmel olmuş. Gayet kullanışlı ses olmuş. Süper

hocam halayları bu elektro ile tuncelili çok sevdiğim canım kardeşim arkadaşımın kına gecesinde çalmıştım,birde dist. gitar efektli editli ağır elektrom vardı bu elektro ile tempoyu yakaladıktan sonra ağır dist gitar efektli ve tonlu elektro ile devam ederdim özellikle hızlı halaylarda ağır elektroyu kullanırdım,biri bana demiştiki mp3 mü çalıyorsun yoksa senmi ?

benim tarzım farklı olmalı çoğu beğenmeye bilir,ortalıkta dolaşan elektrolardan farklı olmalı değişik olmalı benim prensibim bu,o yüzden bazı arkadaşlar bu ne biçim elektroda diyebilir,
kayıt proğramını iyi kullanamıyorum maalesef,o yüzden burada biraz boğuk çıkmış ses,cihazda editlemiştim özellikle yani cihazdan dinleyerek,çok net çıkıyordu cihazda tabi sene 2010 da, :)
teşekkürler

odewin nicikli üye yeğenim sizde var herhalde bu elektro sesi rica etsem şu mehmet amcanı sevindir o elektro sesini yaynla veya cep telefonumdan bana ulaş neyse ücreti ücretli ise öderim saygılar. cep.05354683279 bekliyorum

Efekt süper olmuş yamahada niye yok böyle efekt yada var benmi bilmiyorum?

Efekt süper olmuş yamahada niye yok böyle efekt yada var benmi bilmiyorum?

teşekkürler retyum yamahada--- phaser efekti --dist. gitar efekti yokmu kardeşim
olması lazım,

seti benden rica edenler
arkadaşlar setin tabanı sitede bulunan pa55tr koray karma settir,
koray kardeşimin emeğidir bu set,sadece set üzerinde küçük çalışmalar yapmıştım,inanın set elimde yok,orgu sattığımda üzerinde gitti,yedeklemiştim ama bilgisayar çöktü,bir yedek daha vardı elimdeki usb oda bozulmuş,elimde ne kadar 55tr 80 800 v.s setleri varsa hepsi gitti,
bende sap gibi meydanda kaldım :D