nusratmayin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
slm arkadaslar korg pa 300mü dante tr mi tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar yardimci olabilirmisinz?
Dante tr nin arkasındaki kadro çok sağlam... Müthiş bir destek var çok güzel bir alet fakat, pa300 ün daha gelişmiş teknolojisi ve oturmuş Sound lari dantetr'yi ufalayacaktir..zamanla göreceğiz . İnşallah yalancı çıkarım.
eğer ki imkanınız var ise üzerine biraz daha ekleyip pa600qt almanızı tavsiye ederim, pa300de de dante tr gibi sample yüklenemiyor, sadece performans ve ritim güncellemeleri alabilir, 600qt ile kesinlikle pişman olmazsınız, diğer cihazlarda sınıfına göre çok iyiler her ikisininde arkasında sağlam ekipler var ve ikiside güvenilir cihaz , ikiside alınır ama sizin beklentilerinizi karşılamasıdır önemli olan .. eğer ki ilerlerim diyorsanız sample ram alanı olan bir model tercih etmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
utar müzik oranın en eski mağazalarından biridir ve güvenilir bir esnaftır belki klavye çok yeni olduğu için çok bilgisi yoktur ama güvenerek alışveriş yapabilirsin. dediğim gibi eğer bütçen yetiyorsa 600 al derim korgun tadı başka...[/QUOTE
olabilir belki bilgisi azdir,katiliyorum korg baska gibi hakkatten.dante or700 tinisinda sanki?esasinda dantecilerden yorum almak lazim kullananlardan ama pek yok gibi kullanan yada bana denk gelmedi,sagolsun korg keyboard kullanicisi arkadaslar yorum eksik etmediler.tekrar tesekkurler sn r.ince