• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa3x kitlenme sorunu!!!

• Konbuyu başlatan stetra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 39
  • Görülen : 25K
Cevap: korg pa3x kitlenme sorunu!!!

Gercekten alet cok hatali bence japonyadaki tusunami vurdu korgu almaktan vazgectim

ben çıktıgı gıbı hemen sazan gibi atladim bır ıkı prog yaptım kitlenme sorunuda yaşadım 2 kez bana şu an çok akıllıca gelmedi.. en güzel yönü cabuk açılıyor ve sample vs. attınmı emen kaydedıyor bekleme yok yanı. ama 1yada 2 sene beklemek gerekır dıyorum ben

1 ' 2 seneye beklemeye gerek yok hocam ilk parti acemi mallari beklesen gene yeterdi bakalim eylulde 2 parti geliyor ak mi kara mi belli olur. ama suda her yeni alette bunlar yasaniyor pa800 dede oyleydi sonra hatalar duzeltildi ama tabi sistem hatalari duzeltilir fakat donanim hatalari nasil duzeltilir ki eger yeni yapilan aletlerde hatalar duzeltilirse ilk partide alanlara ne yapacaklar bence oyle durumda bir sikayetle toplamalilar.

Ben simdiye kadar alette donanimsal bir hataya rastlamadim. Dokunmatik ekranda sorun diye bahsedilen sey ayarlarla ilgili. Ekran ayarlarini yapinca gayet düzgün calisiyor. Setler konusunda da eski modellerin GLOBAL'lerini yüklemeyeceksiniz hepsi bu. Ilk yapacaginiz is aleti alir almaz, Korg'un resmi sitesinden UPDATE'i indirmek ve aleti güncellemek. Kaldi ki bunlarin tümü kullanma kilavuzunda yaziyor. PAt diye atlayip aletin orasini burasini bilmeden, etmeden, tanimadan kurcalayinca haliyle problem olmasi dogal. Bu bizim dogal tabiyatimiz. Okumayi , ögrenmeyi sevmiyoruz. Sonra hata olunca alet yaramaz diye hemen karalamaya kalkiyoruz.

Sunu unutmayin arkadaslar. Artik cihazlar eski mantikla calismiyor. Hersey bilgisayardaki gibi. Bu sebeple Update 'ler yapiliyor. Ona bakarsaniz eski cihazlarda bu avantajlar yoktu. Korg'un son PAX2 ve PA 800 icin yaptigi güncelleme ile neredeyse yepyeni bir orga sahip oldunuz bunu da unutmayin.

O kolonlardan gelen pat sesi, volümün acik olmasi ile alakali birsey :) Mixer acikken mikrofon kablosunu cikarip takmak gibi:))) Bazen unutuluyor.

Fark yok diyenlere de OHA diyorum. PAX2 ve pA800 ile PAX3 arasinda daglar kadar fark var. Allah carpar adami! Tabii bu orgu ne sekilde kullanmak istediginize, bilgi seviyenize, ne yapmak istediginize bagli... Böyle bir alete ( ki benim icin 10 yillik yatirimdir ) o kadar para verip hala ordan buradan derleme setlerle calmak isteyen arkadaslar tabii ki almasinlar. Ona bakarsak calmayi bildikten sonra g-800 ile de hala is bitiyor.

Bence cok iyi bir org. On numara alet. Bir sikinti yasayacak olursam da sizlere bildiririm.

Sunu da unutmayin. Org tek basina yeterli degil. Bütün ekipman ayni kalitede olmazsa randiman alinamiyor. Mixeriniz, kabinleriniz, mikrofonunuz vs. Sahnede giydiginiz kiyafetten tutun, yerlerde sarkan kablolar vs artik akliniza ne geliyorsa.

Sorusu olan olursa her zaman paylasmaya hazirim. Hepinize sevgiler saygilar, bol kazanclar.

cevodan gerisi yalan sahne düğün her yerde iş bitıyorr

mayısta aldım 2-2,5 aydır kullanıyorum.ne kilitlenme nede herhangi bir sorunum yok (ce-exp) set ve 256 ram kullanıyorum,, alet çok güzel ...ayrıca alanlara ...sazan...diyenleri kınıyorum... yeni çıkan os larla dahada güzel olacagına inanıyorum...zamanında pa800 alanlardamı sazandı ? yada tüm orglar için konuşuyorum... pa80 kullananlar hatırlar alet açılışta kilitleniyordu oslarla düzeldi..lütfen yorumlarınızda orgu alanları aşağılayıcı ve küçük düşürücü sözlerden sakının saygılar

bence pa 800 su anda hertürlü şeye cevap veriyor pop halk sanat ..çok pratik ve isteklere tamamen cevap da veriyor küçüçük flaş dan dünyanın müziğini söyle playback yap hem her türlü sorunda tüm arkadaşların bilgisi de çok iyi . erken den macera aramaya gerek yok her şeyin zamanı gelince olgunlaşınca almak lazım pa 3x güzel olabilir ama benim anlamadığım aynı ses ve ritmleri 800 de okuyo niye fazla para verilip gereksiz bence sadeceeebenim pa 3x im var onu kullanıyorummmmmmmmmm demek için mi ... bak kitlemişşşşşşşş gerçekten alet tam oturmamış bence

pa3x için medeli yapımı oldugunu duydum ben pa1x kullanıyorum memnunum ama işte set sıkıntısı haliyle yaşıyoruz ama ben 3x taraftarı değilim alanlara hayırlı olsun 1x 2x bence şu an en orjinal ve en iyileri

arkadaşlar pa3x olmayan arkadaşları anlamıyorum aleti kötüleyip duruyorlar.. dediğim gibi 2. el pa2x ye 5bin tl vercegiime 1.000 tl daha koyar sıfır pa3x alırım..
2.5 aydır 6.5 octavını kullanıyorum hiç bir sorun yok .donanımsal hiç bir sorun yok kitlenmede yeni sürüm çıknca düzelicek ama benim hiç kitlenme sorunum olmadı gayetde memnunum. herkeze tavsiye edrim..

ALINDA FARKI GÖRÜN:.

yeni çıkan 1.11 os ile tüm kilitlenme vs gibi sorunlar giderilmiştir.