• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

korg pa3x kitlenme sorunu!!!

• Konbuyu başlatan stetra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 39
  • Görülen : 25K
Cevap: korg pa3x kitlenme sorunu!!!

Korg pa3x hakkinda ilk defa ciddi dogru ve teknik hatalari tespit eden bir gorus okuyorum bu klavyeye sazan gibi atlayan muzisyen arkadaslar ileride bayagi basi agriyacak softwear eksiklikler bir sekilde belki!!! duzeltilir ama hardwear nasil olacak onu bilmiyorum korg 3xde maxwave diye bir firmanin cikardigi saund parlatma teknolojisini kullanmis bu teknoljiyi bircok laptop ve tv firmalari spaeker'lerinde hala hazirda kullaniliyor biraz kasa duzeltilmis birkac ses eklenmis onun disinda hic bir yenilik gormedim aceleye gelmis ve dikkat edin ilk parti turkiyede satildi kapis kapis gitti hic kimse hatalari gormeden aldi insallah bu buyuk hatalar duzeltilir .[/QUOTE
]
Bir kaç ses eklenmiş öylemi? arkadaşlar lutfen aleti incelemeden hakkında ıyı yada kotu yorumlar yapmayalım

Yenilikler

MP3 board
vocal board
Tempo harici tuş
kurşunlu (ağırlıklı klavye)
STANDBY özelliği
GITAR MOD 2
metal kasa
128mb Ram
AKLIMA GELEN BUNLAR BU ÖZELLİKLERE GÖRE FİYAT NORMAL PA800 1975€ BU ÖZELLİKLERİN HİÇBİRİ YOK ONDA PA3X 2650€ Tercih meselesi bu arada tyros4 ile kıyasaylayan arkadaşlara diyorum Tyros4 muhteşem bir alet ama aradaki dağlar kadar fiyat farkını unutmayalım...Saygılar..

KORG un BUTUN KLAVYELERINDE BU SORUNLAR VARDI ZAMANLA ALET OTURUYOR VE NEVALESI COGALIYOR BENDE PA3X KULLANIYORUM ILK ALDIGIM ZAMANLARDA KILITLENME YAPIYORDU 3 AY DAN BERII OGLE BIR SORUNUM KALMADII ARTIK OS ve VERSİYON YENILIKLERI GETIRIYOR HATALARII COZUYOR

Bazı uymayan ritimler orga kafayı yedirtiyor roland da çok başıma gelmişti ama biz de orga reset atıp ritmi silince düzeliyodu pa3x te nasıl bilemicem geçmiş olsun.

3x kullanan arkadaşlar, kitlenme sorunu çözüldü mü? Alet kitlendiğinde ne yapıyorsunuz? Kapatıp açmak yeterli mi?
Ben hala kararsızım. pa800 Kullanıcısıyım. pa2x 5000 pa3x 6000 Lira civarı, arada 1100-1200 gibi bir fiyat farkı var, en azından 3x sıfır ve mp3 board var.
Kullanan arkadaşlardan samimi cevaplar rica ediyorum. Genelde bir cihazı satın alan yere göğe sığdıramaz, diğerleride yerin dibine sokar.
Kısacası pa3x almalı mıyım?

mp3 board 2x dede var ama 800 varsa suan tabiki git 3x al yani ;) bence daha mantikli...

şu ana kadar yazılanları şöyle bir okudumda,maşallahhhh kraldan çok,kralcı varmış beee....yuhh yani diyorum..miş,muş ne demek bu ya..hep duyumlarla...kimisi demiş aleti alan metler..kimisi demişş sazanlarrr....diyorum yaa kraldan çokk kralcı varr...eğer bu alet öyle kötü olaydı anasını s.......dim ben bu aletin..bir dakka elimde tutmazdım...abiyane bir tabir kulancam özür dilerim ama kullanmak zorundayım..zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış derler yaaa,çok doğru....

şu ana kadar yazılanları şöyle bir okudumda,maşallahhhh kraldan çok,kralcı varmış beee....yuhh yani diyorum..miş,muş ne demek bu ya..hep duyumlarla...kimisi demiş aleti alan metler..kimisi demişş sazanlarrr....diyorum yaa kraldan çokk kralcı varr...eğer bu alet öyle kötü olaydı anasını s.......dim ben bu aletin..bir dakka elimde tutmazdım...abiyane bir tabir kulancam özür dilerim ama kullanmak zorundayım..zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış derler yaaa,çok doğru....
Arkadaşım, bu yorumlar seni neden bu kadar rahatsız etti? Korg firmasıyla bir ortaklığın mı var? Yoksa Türkiye distribütörü müsün? Ben herkesin roland diye delirdiği yıllardan beri ısrarla korg kullanan biriyim. Ortada seni bu kadar sinirlendirip AMİYENE tabir kullanmanı gerektirecek bir durum yok. İsteyen met eder, isteyen kötüler. Sonuçta alıcak insan 2650 Euro para vericek ve doğal olarak araştıracak.
Bu arada "zenginin malı züğürdün çenesi" tabirin bu duruma hiç uymamış.
Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz :)
Sağlıcakla kal.

Arkadaşım, bu yorumlar seni neden bu kadar rahatsız etti? Korg firmasıyla bir ortaklığın mı var? Yoksa Türkiye distribütörü müsün? Ben herkesin roland diye delirdiği yıllardan beri ısrarla korg kullanan biriyim. Ortada seni bu kadar sinirlendirip AMİYENE tabir kullanmanı gerektirecek bir durum yok. İsteyen met eder, isteyen kötüler. Sonuçta alıcak insan 2650 Euro para vericek ve doğal olarak araştıracak.
Bu arada "zenginin malı züğürdün çenesi" tabirin bu duruma hiç uymamış.
Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz :)
Sağlıcakla kal.

ne ortaklılığından bahsediyorsunuz...yazdıklarım çok doğru...yemişim korgu veya bir başka markayı..benim markacı olmadığımı burdaki çoğu kişi bilirr....demişsin araştırır insan alırken ,burası çok doğru demişsin..madem arşatırcaksa önce kullananlara sorarlarr..adam 3x i bir kere bile kullanmamıştır ama kalakar burda yorum yaparr...para ile iman konusna hiç girme bence........

ne ortaklılığından bahsediyorsunuz...yazdıklarım çok doğru...yemişim korgu veya bir başka markayı..benim markacı olmadığımı burdaki çoğu kişi bilirr....demişsin araştırır insan alırken ,burası çok doğru demişsin..madem arşatırcaksa önce kullananlara sorarlarr..adam 3x i bir kere bile kullanmamıştır ama kalakar burda yorum yaparr...para ile iman konusna hiç girme bence........

Bizlerde kullananlara sormaya çalışıyoruz, arada aleti kullanmadan da cevap verenler olabilir. Senin cevabında benim yazdıklarıma da bir atıf vardı o yüzden cevaplama gereği duydum. Para ve iman konusunda çok haklısın, o konulara girmemek lazım.
Neyse uzman kardeşim hakkını helal et, amacım kimseyi kırmak değildi.