• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pa600 QT İlk Türk Videosu! Pa800 le aynı anda ritim deneme!

Cevap: Korg Pa600 QT İlk Türk Videosu! Pa800 le aynı anda ritim deneme!

bencede pa600 satış rekorları kıracak bu çok açık ellerinde pa80 ve 800 olanlarda bence bu alet çıkmadan satsın diyecem ama:D geç kalınmış olabilir böyle bir alet 1500 dolarken kimse pa800 ün ikinci eline 3600 lira vermez en azından ben öyle düşünüyorum:) vatana millete hayırlı olsun arkadaşlar bir alsınlar bakalım kullansınlar şöyle bu sezon arızalar başgöstermezse ben de ikinci alet olarak almayı düşünüyorum.

yeni yenidir eski de eski

bu alet sample okuyor bende bu orgu ikinci alet olarak alabilirim sample sesleri kullanabilirim

Fiyat konusunda söylentiler var. QT'nin türkiye fiyatı hakkında "KESİN" Bir bilgi var mı arkadaşlar?

Fiyat konusunda söylentiler var. QT'nin türkiye fiyatı hakkında "KESİN" Bir bilgi var mı arkadaşlar?
bu alet korg türkiye tarafından devlet sırrı statüsünde değerlendirilip hakkında fiyat ne zaman satışı olacağı gibi konularda dışarıya bilgi sızdırılmamasına özen gösterilmektedir :)

acaba suan bunun fiyatıı nedir

şubat15 deniyor ama sanki eldeki pa500 ve 800 leri eritmek için birazda müşteriyi kaçırmamak için dümende olabilir mart nisan uzayıp gidebilir bu aleti hemen çıkarırlarsa pa500 ile 800 kim alacak pa3x etkilenmezde bu aletler ellrinde şişer:D yada ucuz yollu vermeleri lazım

Video da pa 800 çok daha tok geliyor, tabi bunun kolon farkından olmasıda söz konusu. Tesisat ta da böyle fark olsa bile yinede kabul edilebilir bir durum. Ben beğendim. fiyat fazla olmazsa almayı düşünürüm. Ama avrupa satış fiyatını geçerse. Korg türkiye havasını alır..

dinlediğimde; pa800 Lehine ciddi bir sound farkı olduğunu gördüm...
yinede gelişmeleri beklemek gerek...

bu alet korg türkiye tarafından devlet sırrı statüsünde değerlendirilip hakkında fiyat ne zaman satışı olacağı gibi konularda dışarıya bilgi sızdırılmamasına özen gösterilmektedir :)

:) E o zaman kendileri bilir. Ben onları bekleyemeyeceğim cumartesi son...