• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pa600 QT İlk Türk Videosu! Pa800 le aynı anda ritim deneme!

Cevap: Korg Pa600 QT İlk Türk Videosu! Pa800 le aynı anda ritim deneme!

korg'un yapamadığı reklamı kullanıcıları yapıyor güzel sektör... umarım alan herkes için hayırlı olur..

Bana kalırsa, ve dist. firmaların kendi söyledikleri göre de, türkiyedeki vergi oranlarından dolayı fiyatta farklılıklar oluyor.Dolayısı ile yurtdışında 1100€ ise türkiyede bu rakamın üzerine çıkması muhtemel. Set içinde olduğu varsayılırsa 1300€ olsa 3000 liranın üzerinde rakam yapıyor.

Ben her iki ürünü de kullanmadım ama takip edip dinledim. Ve görünüş malzeme kalitesi olarakda pa800 ile aynı kıstasta olmadığını düşünüyorum nacizane yorumum.

3000 lira yada üstünde olursa, kimse kolay kolay bu alete para vermez, gider ikinci el pa 800 alır. en fazla 2600 tl olması gerekir bu tabi benim düşüncem.

hocam zaten ayni olsa korg deli olmasi gerek

ben defalarca yazdim kesinlikle pa800 ü gecmez bu 1 ama pa800 le ayni seviyede yürür pa800 ün cok artilari var bu zaten pa800 kardesi pa800 ise pa2 x kardesi

pa600 fiyatina göre ve icindeki 96 mb ram olayi bu orgu bukadar konusturuyor inanin bana eyer ram olayi olmasaydi kimse yüzüne bile bakmazdi

ben sahsen pa600 kulaniyorum ama türkiyede yasiyor olsaydim do re nin yapmis oldugu a 2000 yamahayi kacirmazdim

Ben bugün tünel'deydim, DO-re'ye de uğradım. A2000'e baktım hatta. 3800 lira civarında fiyat söyleyince kaçtım oradan :D Şaka bir yana, daha önce burada arkadaşlarında isyan ettiği kampanyadan bahsetti arkadaş. 2800' kadar gelmiş, kaçırmışız onu kısmet, şimdi olsa alırdım. Aksi halde ticari amacım yok bu kadar paralar çok bana. Ama a2000 iyi alet, pitchbend çok iyi olmuş. Neyse konu dağılmasın ayıp olmasın.

konu dağılmaz hocamda pa600 piyasa aleti olur ikinci el pa800 alacağıma sıfır pa600 alırdım.zaten herkesinde fikri bu yönde piyasayı çok değiştirecek bi alet bence pa600.herkese saygılar :)

pa 600 yakından ıncelemız calmış bır kısı olarak cok begenecegınız bır alet gelıyorr gercı benı zurna elek baglama fazla ılgılendırmıyor uzerınde acces vırusten tonlar olması arıca pop sarkılar ıcın ıdael sıntı tolnarının olması akustık durum kıtler benım ıcın daha onemlı sunuda yazabılırımkı davul zurnacılarıda memnun edecek bır klavye fıyatıda gayet uygun olacak

Acaba bu büyük teknolojik sır nezaman çıkacak ve kaç para olacak. Çıktığında (Türkiyede) dünya ve türk basın yayın yıllarca bu teknoljik buluşun Türkiyede çıktığını konuşacak. Tam bir muamma olan pa600 org mu yoksa Türk bilim adamlarının uzayda bir çığır aacağı bir teknolojik buluş mu. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Acaba bu yılın sonuna yetiştirebilecekler mi.

Can elektronike sordum çıkış tarihini ve tutarını zahmet edip cevap yazamadılar.

Tok satıcı olduklarından olsa gerek bu duyarsızlıkları.

Yalnız dikkat ettim insanlar beklemekten sıkıldı. Sanki yamahaya doğru bir kayma eğilimi hissettim. Bu sitede eskiden korgcular çok olurdu. Ama artık yamaha kullanıcıları çoğalmış. Ben bile artık çok para vermek taraftarı değilim ve beklemekten yıldım ve benide bu bekleyiş yıldırdı. Artık yamaha orglara bakar oldum. Galiba büyük ihtimal eskisi gibi yamahaya dönüş yapabilirim.
aynen katılıyorum

herkez tutturmuş saunda saund :) sanki hepimizde son sistem profesyonel ses sistemleri varmışta klavye sorguluyoruz.. iyi saund iyi cihazdan çıkar arkadaşlar. kaçımızda subbass var? kaçımızda 3yollu kabin var? baslar midler tweeterlar uyumlumu? vs.. vs. yani alet ne olursa olsun iyi saund iyi ses sisteminden çıkar gerisini anlamam. bir klavyenin kendi hoparlöründen duyulan saund o cihazın performans saundu değildir. ayrıca her cihada farklı tonlar elde edersiniz. şimdi dynacord power mixer+dynacord hoparlör takımından bomba gibi saund alırsın, eminence hoparlörden başka, das hoparlörden başka.. bide diğer marka anfiler bilmem neler :) konu çok uzun. bence bu alet 2600 ile 2900tl arası olursa binlerce alıcı bulur biriside benim mesela. piyasaya girmesini bekliyorum geldiği gibi almayı düşünüyorum. kimse pa600den pa800 saundu beklemesin o paraya o saund gayet iyidir..

600 cok guvendınız kıtler ok su an hangı modele baksan genelde bk5 de dahıl bu rtım kullanayım aynı farketmıcek perc ları 800 den ıyı olamaz kesınlıkle sesler yakın olucak aynısı olamaz adamlar nıe 800 kopılesınler daha ucuza ustelık bu alette kendınce super olucak kotuledıgımden degıl ozellık bakımından kesınlıkle 800 ze kafa tutamaz gorucez yakında hep beraber :) saygılar

herkez tutturmuş saunda saund :) sanki hepimizde son sistem profesyonel ses sistemleri varmışta klavye sorguluyoruz.. iyi saund iyi cihazdan çıkar arkadaşlar. kaçımızda subbass var? kaçımızda 3yollu kabin var? baslar midler tweeterlar uyumlumu? vs.. vs. yani alet ne olursa olsun iyi saund iyi ses sisteminden çıkar gerisini anlamam. bir klavyenin kendi hoparlöründen duyulan saund o cihazın performans saundu değildir. ayrıca her cihada farklı tonlar elde edersiniz. şimdi dynacord power mixer+dynacord hoparlör takımından bomba gibi saund alırsın, eminence hoparlörden başka, das hoparlörden başka.. bide diğer marka anfiler bilmem neler :) konu çok uzun. bence bu alet 2600 ile 2900tl arası olursa binlerce alıcı bulur biriside benim mesela. piyasaya girmesini bekliyorum geldiği gibi almayı düşünüyorum. kimse pa600den pa800 saundu beklemesin o paraya o saund gayet iyidir..

ben 4 yollu sistem kullanıyorum... 1 tane 2x31 band grafik ekolayzır 1 adet sonicmaximizer 2 adet anolog crossower ve benim hoparlörlerimin içinde crossower denen saçmalık yok (çok iyi hazırlanmış pasif hoparlör içi crossowerlara lafım yok) ben tweterları bile ayrı powerdan besliyorum... 4 adet 1000wat rms 18" subbas B&C, 4 adet 600 wat rms 15" low-mid RCF, 4 adet 400wat rms 15" high-mid D.A.S ve 8 adet 2" 80wat rms tweter RCF... bu sisteme yamaha a1000tr bağlıyorum, gelin görün nasıl çıkıyor sesler tane tane... tekrar söylüyorum bu orglarla fazla uğraşmayın akılcı ir ses sistemi hem işlerinizi çoğaltır hemde saygınlığınızı arttırır... kimse size vaybe 3x le düğüne gelmiş demez ve çok para vermez... benim bu sistemin fiyatı gecelik 1000tl 500tl ye de iş var bende ama bu sistemi isteyen parayı verecek... 500tl ye 2 kule 2 subbas o bile çok ya... 4 tane hoparlörle 500tl ye gidiyor diğer arkadaşlar... bana göre 4 hoparlör bir kp anfi orgun markası ne olursa olsun bir gecelik fiyatı 300-400 tl arasıdır... ses sistemi işin %60 dir geri kalan %40 ise solistin becerisi (solist diyorum çünkü orgu işin içine katmıyorum bile) orgunda %70 ritm %30 sestir ama işin kople bakarsak orgun esamesi bile okunmaz bana sorarasanız

ve siz hala org diyorsunuz iyi öyle olsun bakalım :D

ben 4 yollu sistem kullanıyorum... 1 tane 2x31 band grafik ekolayzır 1 adet sonicmaximizer 2 adet anolog crossower ve benim hoparlörlerimin içinde crossower denen saçmalık yok (çok iyi hazırlanmış pasif hoparlör içi crossowerlara lafım yok) ben tweterları bile ayrı powerdan besliyorum... 4 adet 1000wat rms 18" subbas B&C, 4 adet 600 wat rms 15" low-mid RCF, 4 adet 400wat rms 15" high-mid D.A.S ve 8 adet 2" 80wat rms tweter RCF... bu sisteme yamaha a1000tr bağlıyorum, gelin görün nasıl çıkıyor sesler tane tane... tekrar söylüyorum bu orglarla fazla uğraşmayın akılcı ir ses sistemi hem işlerinizi çoğaltır hemde saygınlığınızı arttırır... kimse size vaybe 3x le düğüne gelmiş demez ve çok para vermez... benim bu sistemin fiyatı gecelik 1000tl 500tl ye de iş var bende ama bu sistemi isteyen parayı verecek... 500tl ye 2 kule 2 subbas o bile çok ya... 4 tane hoparlörle 500tl ye gidiyor diğer arkadaşlar... bana göre 4 hoparlör bir kp anfi orgun markası ne olursa olsun bir gecelik fiyatı 300-400 tl arasıdır... ses sistemi işin %60 dir geri kalan %40 ise solistin becerisi (solist diyorum çünkü orgu işin içine katmıyorum bile) orgunda %70 ritm %30 sestir ama işin kople bakarsak orgun esamesi bile okunmaz bana sorarasanız

ve siz hala org diyorsunuz iyi öyle olsun bakalım :D

aslında anlatmak istediğimi bir sürü markalarla ve rakamlarla detaylandırıp bana iade etmişsin hocam. bende kısaca bunu söyledim. yani org ne olursa olsun ses sistemin yoksa, 4 kolon bir anfi alacağın sonuç aynıdır ister 3x olsun ister t4 fark etmez. o saydığın sisteme vcd bağlayıp cd den çalsanda aynı saundu alırsın iş ses sisteminde bitiyor. yok saundu öyle yok saundu böyle diyenlere yazdım ben yorumu sana sözüm yok. konu org olduğu için org diyorum tabiki :)