• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pa600 QT İlk Türk Videosu! Pa800 le aynı anda ritim deneme!

Cevap: Korg Pa600 QT İlk Türk Videosu! Pa800 le aynı anda ritim deneme!

korg pa600 üzerindeki sound sistemi en son yapilmis 2RX (Real eXperience) und DNC2 (Defined Nuance control) 128 polyfonic

piyasaya sürülmüsken siz hala pa500 gibi demenize anlam veremiyorum

hi org hosunuza gitmemis olabilir
veyada fiyati veyada kulanisi veyada markasi ama kalkipta bilmeden bilgiclik taslamak hicte hos degil

korg sayifasina girin pa3x de
DNC2 (Defined Nuance control) 128 polyfonic ile calismaktadir

Moderatör tarafında düzenlendi:

Can elektronik bile fiyatını açıklayamaz ve orgu getirebileceğini söyleyemezken. Lafa müzik sitesine pa600qt nin fiyatını 1550$ olarak yazmış ve sipariş için ön talepleri topluyormuş. Artık acaba Can elektronik korgun ana bayiiliğini bıraktımı acaba. Çünkü hiç sesi çıkmıyor. Ne geleceği kesin tarihini nede fiyat konusunda açıklama yapamıyor. Kendi kendine sır gibi saklıyor.

aynen can müzik hariç herkes 1550 dolar olarak reklam vermiş ama neden..!
çünkü aletin satış fiyatı normalde 1100 euro yani = 2630 tl
ama can müzik 1550 dolardan satacak yani = 2730 tl bu demek oluyor ! her orgta 100 tl artı kar edecek, bu duruma tepkimiz ne olur diye kendisi çıkmayıp bayiler aracılığıyla olayı hissettirmemeye çalışıyor...

bu alet korg türkiye tarafından devlet sırrı statüsünde değerlendirilip hakkında fiyat ne zaman satışı olacağı gibi konularda dışarıya bilgi sızdırılmamasına özen gösterilmektedir :)

Çok yaşa emi :D :D :D

Bişey sormak istiyorum pa 600 ün atağı daha basit,pa 800 ün atak daha dolgun ve zilli geliyor aceba videoyu çeken hocam farklı bir atak mı yapıyor ?