• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pa600 QT İlk Türk Videosu! Pa800 le aynı anda ritim deneme!

Cevap: Korg Pa600 QT İlk Türk Videosu! Pa800 le aynı anda ritim deneme!

Video da pa 800 çok daha tok geliyor, tabi bunun kolon farkından olmasıda söz konusu. Tesisat ta da böyle fark olsa bile yinede kabul edilebilir bir durum. Ben beğendim. fiyat fazla olmazsa almayı düşünürüm. Ama avrupa satış fiyatını geçerse. Korg türkiye havasını alır..

Diğer markalar yani rakiplerin ürünlerine göre korg 600qt'de nasıl bir fiyat bekliyorsunuz, max kaç lira olursa alacaksınız?

arkadaşlar yapmayın etmeyin, a2000 kullanıcısı olarak samimi yorum yapıyorum fanatik değilim ama kesinlikle saund ayarıda yapılsa başka ayarlarda yapılsa pa800 ün tonunu vermez bu alet... ben 3x te bile o kadar saund ayarıyla ugrasmama rağmen pa800 de alabildiğim tonu alamadım, birileri çıkıpta der şimdi sen aleti kullanmayı bilmiyorsun..

Diğer markalar yani rakiplerin ürünlerine göre korg 600qt'de nasıl bir fiyat bekliyorsunuz, max kaç lira olursa alacaksınız?

Ben diğer rakiplerinin çoğunu kullandım, onu kastetmiyorum, sadece avrupa satış fiyatı olan, 1100 euro yu geçerse diyorum. yan, 1500 dolar diyorlar, içindeki setide büyük ihtimal fiyata yansıtacaklar. Onada eyvallaha ama fazlası bize gelmez....

a

buda pa 800 ü aratmayacaksa kalsın al birinden vur ötekine...bunun alcan gene pa 800 ritmleri çalcan... sampler sesmiş kalsın istemez çokta lazım değil... jaz gitara eko verdin mi çokta güzel elektro bağlama oluyor... mizmarıda acık üfLEDİN Mİ AL SANA ZURNA DÖŞE UPPER 2 YE LEED Bİ SES ZURNA OLSUN SANA... SANKİ SES SİSTEMİNDEN ZURNA ZURNA GİBİ ÇIKIYORDA BİDE SAMPLE SES YÜKLEDİM DİYE SEVİNİYORSUNUZ...

ben kulaniyorum ve kesinlikle pa800 ses tonlamasinla ayni

hata pa800 120 polyhonic
pa80 bile 62 ses ölcürnüklü

pa600 ise 128 polyhonic

yapmayin arkadaslar bakin 969 euro ya böyle bir alet gösterin, piyasada varmi sampel yüklenen
96 mb ram hafizasi üstelik kulaniciya acik

bende basta org cikmadan (olurmu böyle bisey ( biz enayimiyiz gidipte pa800 e 128 mb ram taktirmak icin büsürü para harcadik) diye dedim

teklolci hizla ilerliyor bunu kabulenin artik pa600 dinlerken keske pa3x le karsilastirilsa veyada tyros 4 le onumu istiyorsunuz

korg almanyada taki kasim ayindan beli bayilerde peynir ekmek gibi satiliyor adamlar sifarislerini 1 ay önce veriyor

bir laf var ya hani yigidi öldür ama hakini yeme diye

alti üstü pa800 ün ufak kardesi daha ne olsun mantidami yapsin:)

ben 4 kez sahne aldim sesler bomba gibi tesisatan geliyor ben sorun yasamadim
kaldiki tr fiyati baze arkadaslar bos bos yorumlar yaziyor bunun nedenide fiyat oldugu icin kesin fiyat belirlense bakin kötülemeye calisanlar ilk onlar almaya gidecek

Moderatör tarafında düzenlendi:

800 daha tok geliyorr..isminden belli değilmi zaten _?
korg bi serisinden üstün bi org çıkardıgında ne zmn alt isim kullandı ? :)

zaten dandik bisey olsaydi CÜNEYT ERTAC buna set yapmazdi

CÜNEYT ERTAC gibi büyük usta buna set hazirliyorsa demeki alet bombadir yoksa
neden cüneyt bey adini kötülesinki

Acaba bu büyük teknolojik sır nezaman çıkacak ve kaç para olacak. Çıktığında (Türkiyede) dünya ve türk basın yayın yıllarca bu teknoljik buluşun Türkiyede çıktığını konuşacak. Tam bir muamma olan pa600 org mu yoksa Türk bilim adamlarının uzayda bir çığır aacağı bir teknolojik buluş mu. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Acaba bu yılın sonuna yetiştirebilecekler mi.

Can elektronike sordum çıkış tarihini ve tutarını zahmet edip cevap yazamadılar.

Tok satıcı olduklarından olsa gerek bu duyarsızlıkları.

Yalnız dikkat ettim insanlar beklemekten sıkıldı. Sanki yamahaya doğru bir kayma eğilimi hissettim. Bu sitede eskiden korgcular çok olurdu. Ama artık yamaha kullanıcıları çoğalmış. Ben bile artık çok para vermek taraftarı değilim ve beklemekten yıldım ve benide bu bekleyiş yıldırdı. Artık yamaha orglara bakar oldum. Galiba büyük ihtimal eskisi gibi yamahaya dönüş yapabilirim.

Ben diğer rakiplerinin çoğunu kullandım, onu kastetmiyorum, sadece avrupa satış fiyatı olan, 1100 euro yu geçerse diyorum. yan, 1500 dolar diyorlar, içindeki setide büyük ihtimal fiyata yansıtacaklar. Onada eyvallaha ama fazlası bize gelmez....

Bana kalırsa, ve dist. firmaların kendi söyledikleri göre de, türkiyedeki vergi oranlarından dolayı fiyatta farklılıklar oluyor.Dolayısı ile yurtdışında 1100€ ise türkiyede bu rakamın üzerine çıkması muhtemel. Set içinde olduğu varsayılırsa 1300€ olsa 3000 liranın üzerinde rakam yapıyor.

Ben her iki ürünü de kullanmadım ama takip edip dinledim. Ve görünüş malzeme kalitesi olarakda pa800 ile aynı kıstasta olmadığını düşünüyorum nacizane yorumum.

hocam zaten ayni olsa korg deli olmasi gerek

ben defalarca yazdim kesinlikle pa800 ü gecmez bu 1 ama pa800 le ayni seviyede yürür pa800 ün cok artilari var bu zaten pa800 kardesi pa800 ise pa2 x kardesi

pa600 fiyatina göre ve icindeki 96 mb ram olayi bu orgu bukadar konusturuyor inanin bana eyer ram olayi olmasaydi kimse yüzüne bile bakmazdi

ben sahsen pa600 kulaniyorum ama türkiyede yasiyor olsaydim do re nin yapmis oldugu a 2000 yamahayi kacirmazdim