• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pa600 QT İlk Türk Videosu! Pa800 le aynı anda ritim deneme!

Cevap: Korg Pa600 QT İlk Türk Videosu! Pa800 le aynı anda ritim deneme!

tekrar dinledim sanki pa 800 de zil sesleri biraz daha önde gibi, sanırım o da EQ ayarından olsa gerek..........

ya abilerim neyin kafasındasınız :) bu paraya bu alet 96 mb ram pa800 x setlerini okuyo sound pa800 yakın ee daha ne olsun güle güle kullanın pa600 çıksın hemen alıyorum :)

ses sistemi önemlidir arkadaşlar ve çok fazla ses desibelinden bahsetmiyorum çok hoparlör demek çok ses açmak demek değildir az distortion az peak ve frekans ayrılmasıyla daha temiz ve net sesler...

agalar bu aletin soundu kesinlikle ve kesinlike pa500'e yakın metalik bir sound ! ben beğenmedim.. güçsüz çok, ziller percler çok metalik geliyor :S..

yahu be adam sen de madem böyle güzel bir karşılaştırma yapıyorsun adam akıllı yap.. kapat iki klavyenin de audio eko ayarlarını, ton farkı daha bariz çıksın ortaya :)

agalar bu aletin soundu kesinlikle ve kesinlike pa500'e yakın metalik bir sound ! ben beğenmedim.. güçsüz çok, ziller percler çok metalik geliyor :S..

bence tam isabet...herkezin görüşlerine saygılıyım ama yine bir metalik ton...pa500 ün saundu gibi geliyor,umarım yanılırız...

Yani diyorlar ki...Pa 800 ü satıp Pa 600 ü mü alalım acaba..? :(((((

kendı üzerındekı hoparlorlerden kaynakllanıyoo veeee elektroık olarak cıkıslarr cokk farklı 800 tanından geçmezz i3 le i5 gibi kıyaslayınn pa 900 olsa tmm dıcem ama ne alaka yaa 96 ram ve mp3 bord olması ii(dual degıl)

Can elektronik bile fiyatını açıklayamaz ve orgu getirebileceğini söyleyemezken. Lafa müzik sitesine pa600qt nin fiyatını 1550$ olarak yazmış ve sipariş için ön talepleri topluyormuş. Artık acaba Can elektronik korgun ana bayiiliğini bıraktımı acaba. Çünkü hiç sesi çıkmıyor. Ne geleceği kesin tarihini nede fiyat konusunda açıklama yapamıyor. Kendi kendine sır gibi saklıyor.

2700 tl civarı olabileceği belirtilen bu org nedeniyle pa500 tr nin 2500 tl lik ve pa 80 lerin 2000-2500 tl lik fiyatlarında indirim olabilir mi acaba.