exr46
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- roland exr 46
arkadaşlar 2 gündür kafayı yiyordum,pa800 e format atayım dedim,neyse format atarken ekran dokunmatik ayarını yanlış yaptım,ekranın dokunmatiğini karıştırdım,ekranda dokunmatik diye bişey kalmadı,sesin olduğu yere dokunuyorum başka bişey çıkıyo veya dokunmatik çalışmıyordu,saolsun aklıma zafer abim geldi,zaten burada yakınız,hemen telefon edip durumu anlattım,orgu al gel bakalım dedi,kısa keseyim orgu getirdim,allem etti gullem etti orgu düzeltti,ekran çalışmadığı için formatta atamadık ama zorda olsa format atmayı başardı,allah ondan razı olsun beni büyük dertten kurtardı, sitede moderatör olan ZAFER 1983 abime çok teşekkür ediyorum gerçekten bana bu zamana kadar çok yardımları oldu,çok destek çıktı bana,
orgların özelliklerini çok iyi kullanan biri gerçekten,bilgisayarla fazla haşır neşir değilim,kullanmayı bile doğru düzgün bilmem iki üç ayda bir siteye takılırım,özellikle konu açıp teşekkür etmek istedim,çünkü beni büyük dertden kurtardı şu an oyun havası oynuyorum sevinçten,herkese hayırlı işler bol kazançlar
orgların özelliklerini çok iyi kullanan biri gerçekten,bilgisayarla fazla haşır neşir değilim,kullanmayı bile doğru düzgün bilmem iki üç ayda bir siteye takılırım,özellikle konu açıp teşekkür etmek istedim,çünkü beni büyük dertden kurtardı şu an oyun havası oynuyorum sevinçten,herkese hayırlı işler bol kazançlar