Daha fazla tutamadım kendimi sıfır bir Pa600QT aldım. Bugüne kadar gerek konularımda gerekse özelden yorum ve desteğini esirgemeyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Özellikle de Savselsem ve kartal_123.
Genelde ilk aldığında hangi işlem yapılır konusunda pek net bilgi olmadığı için altta arkadaşların yazdıklarını burada toparlıyorum ki ihtiyacı olan yarın öbür gün faydalansın.
KORG PA600QT ilk Yükleme Dosyaları
Korgpaturkiye.com sitesinde Pa600 download sayfasında 2 tane işletim sistemi güncelleme dosyası var V110 ile biten. Klavye yeni ise zaten güncel geliyor bunları yükleme.
Ilk olarak DATA yazan dosyayı indir ve Klavyeye yükle.
Sonra versiyon 5 ve versiyon 6 yazanlar ses ve ritim güncellemesi bunları indir ve yükle.
Indirdigin her dosyanın içinde nasıl yüklemen gerektiği bilgisi var.
Genelde ilk aldığında hangi işlem yapılır konusunda pek net bilgi olmadığı için altta arkadaşların yazdıklarını burada toparlıyorum ki ihtiyacı olan yarın öbür gün faydalansın.
KORG PA600QT ilk Yükleme Dosyaları
Korgpaturkiye.com sitesinde Pa600 download sayfasında 2 tane işletim sistemi güncelleme dosyası var V110 ile biten. Klavye yeni ise zaten güncel geliyor bunları yükleme.
Ilk olarak DATA yazan dosyayı indir ve Klavyeye yükle.
Sonra versiyon 5 ve versiyon 6 yazanlar ses ve ritim güncellemesi bunları indir ve yükle.
Indirdigin her dosyanın içinde nasıl yüklemen gerektiği bilgisi var.
Moderatör tarafında düzenlendi: