• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Nihayet bir klavye aldım.

Cevap: Nihayet bir klavye aldım.

Kardes hayirli olsun yeni klavyen sende bende murafimiza erdik anlasilan selamlar...:)

Kardes hayirli olsun yeni klavyen sende bende murafimiza erdik anlasilan selamlar...:)

Sağolasın. :) Allah kısmet ederse hem bana hemde klavyeye ömür verirse bir 4-5 yıl gider bana bu. Zaten fazla bile. Birde Boss ve-20 ile küçük bir hoparlör alacağım. Tamamdïr.

Hayırlı olsun karde§im güle güle kullan. Setlerle ugraşmaýım, aleti pratik çalayım diyorsan. Ya orjinal CE setiyle kullan, yada benim MURATKOC.SET i yükle bak keyfine. Tekrar hayırlı olsun...

Hayırlı olsun karde§im güle güle kullan. Setlerle ugraşmaýım, aleti pratik çalayım diyorsan. Ya orjinal CE setiyle kullan, yada benim MURATKOC.SET i yükle bak keyfine. Tekrar hayırlı olsun...

Aynen öyle düşünüyorum çok detaya bakamam setler içinde kaybolamam. Biraz kullanayım bakayım.Sonra bir setten devam ederim. Veya setler içinde bakacağım hangilerini kullanırsam hepsi içinde karma birşey oluştururum kendime. Teşekkürler.

Alper,

Cihazı çözdükçe terfi ettiğini hissedeceksin.

Alper,

Cihazı çözdükçe terfi ettiğini hissedeceksin.

Öyle olsun diye aldım zaten. Nerede bk5 nerede pa600. Ikiside sampiyonlar liginde ama bk5 4.torbada, pa600 3.torba :) Hatta Pa900 ile arasında tc helicon farkı var diyorlar. Boss ve-20 alınca 2.torbaya girmiş olacak. :D

hayırlı olsun kardeşim yanlız 1-2 ay içerisinde pitçhbendin bozulacak sakın korkma sadece kablosu kopucak böle bir durumda dtl ye götür hiç kurcalama yoksa garanti dışı kalıyor bunu yazma sebebim ise bütün pa600Qt genel sorunu telaş yapmayın diye yazdım inşallah kopmaz ama en azından aklınızda bulunsun ben 50 defa ittim yada 75 koptu sonrasında sattım

hayırlı olsun kardeşim yanlız 1-2 ay içerisinde pitçhbendin bozulacak sakın korkma sadece kablosu kopucak böle bir durumda dtl ye götür hiç kurcalama yoksa garanti dışı kalıyor bunu yazma sebebim ise bütün pa600Qt genel sorunu telaş yapmayın diye yazdım inşallah kopmaz ama en azından aklınızda bulunsun ben 50 defa ittim yada 75 koptu sonrasında sattım

Hee 50 defa koptuysa tamam panik yapmaya gerek yok :D

Savaş sen ne durumdasın türkiyedeki ilk S750 ile aran nasıl :) Ikimizde A2000 veya pa900 düşünüyorduk. S750 ile Pa600 aldık :D

Alper kardes sesler ve ritmler inanilmaz gercek ve guzel emo usb zaten cihazi acayip seviyeye getirmis ses jeneratoru tyros4 oldugundan ses ve ritmler supet fiziki olarakda tuse ve genel kasa cok kaliteli olmus ne anlatsam bos yakindan dinlemek laxim selamlar...