OMEXR BK-5 Yeni Demo - Çiftetelli & Lead

İyiki Doğdunuz :)

omersnarin

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland
Pop Çiftetelli ritmini re-mixledim, iyi eğlenceler..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xVAUkCv5FwU]Lead & Çiftetelli - OmeXr & Roland Türkiye - YouTube[/ame]

Cevap: OMEXR BK-5 Yeni Demo - Çiftetelli & Lead

Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Re: OMEXR BK-5 Yeni Demo - Çiftetelli & Lead

alt tarafı bir ses, ben seslerle uğraşmam ki, boş zaman kaybı olduğuna inanıyorum. başlığa özellikle lead yazmamın sebebi, diğer çiftetelli demosu ile karışmamasını istediğim için.

Zaten yorumu düzelttim yanlış anlaşılma olmasın diye. Ritim nihayetinde yine harika eline sağlık :) Özellikle Çiftetelli'de Bk-5 diğer hepsi ile ile kafa kafaya diye düşünüyorum. Vuruşlar harika.

yine de yorumunuz için teşekkürler.

nedense yorum yapan da kalmadı, misket demosu 65 kere dinlendiği halde insanlar destek vermek istemiyorlar. roland ın piyasaya çoktan girdiği ve kendi aletlerini geçeceğini kabullenemiyorlar başka birşey değil. bu kadar yıllık uğraşın gerçekten işe yaradığını anlayabiliyorum şimdi. insanlar başarınızdan korkmaya başladığında gerçekten başarılısınız demektir ;)

Cevap: Re: OMEXR BK-5 Yeni Demo - Çiftetelli & Lead

yine de yorumunuz için teşekkürler.

nedense yorum yapan da kalmadı, misket demosu 65 kere dinlendiği halde insanlar destek vermek istemiyorlar. roland ın piyasaya çoktan girdiği ve kendi aletlerini geçeceğini kabullenemiyorlar başka birşey değil. bu kadar yıllık uğraşın gerçekten işe yaradığını anlayabiliyorum şimdi. insanlar başarınızdan korkmaya başladığında gerçekten başarılısınız demektir ;)

trakyamuzik.net başta klavye olmak üzere müzikle ilgili en büyük site. Kullanıcı sayısı çok fazla ve uzun yıllardır var olduğu için hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Fakat özellikle son zamanlarda (birkaç kişi hariç) herkes kendi klavye MARKA'sını övüyor,diğerlerini ya kötülüyor ya da tepkisiz kalıyor. Sebebi sizin söylediğiniz şey olabilir. Bu çok üzücü gerçekten.

Sebep maddi olabilir. Roland Türkiye sizlerle Bk-5 ile dahi çok güzel işler başardı üstelik halen devam ediyor. 3 kuruşa 5 kuruşluk cihaz. Belki de insanları yaralayan budur,kimbilir. Onlara da hak veriyorum onların yerine koyuyorum kendimi.

Ben korg'u NOKIA'nın 5-10 sene önceki durumuna benzetiyorum...Öyle benzetiyorum ki tıpa tıp aynı...NOKIA'ya çok sinir oluyorum uzun yıllardır her telefonu kullandım ama belki 10 yıldır nokia almadım, asla almam... Sebebi ise çok bariz bir fark olmamasına rağmen kendine özgü küçük bir özelliği bile dünya kadar paralara sattılar ve kullanıcılarını adeta inek gibi sağmak amacında oldular. Yolunacak kaz gibi. Çok yakından takip ettiğim NOKIA'nın kafa yapısını çok iyi biliyorum. Ama sonunda kendi kazdıkları kuyuya düştüler. Kendi kullanıcıları FANATİK'leri dahi nefret etti. Uyandılar. Şimdi durumu hali içler acısı görüldüğü üzere.

Profesyonel bir müzisyen değilim ancak 20 yıldır org kullanıyorum. Tabi çok iyi çalamasamda teknik bilgiye sahibim :) Zaten neyin ne olduğu belli oluyor.Çok detaya girip kimseyi kırmak istemiyorum.

Ömer Hocam elinize sağlık Bence de roland çok piyasada iyi bir yer yakalıyor.. ister kabul etsinler ister etmesinler.... bk-5 ortada..

bk5 iyi zurnalara sahip olsaydı yada sample atılsaydı zaten piyasada korg kalmazdı korg pa 600 ve pa 900 le son kozunu oynadı alan iki gün sonra hemen satıyo yok global i sil yok kit düzenle a2000 ve Audya5 şuan için en mantıklı seçim

sizlerin de aynı şekilde düşünmesi beni mutlu etti gerçekten. yorumlarınız için çok teşekkürler.

ellerine sağlık abi