• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

or 700 aldim yardim lutfen :-(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayo39130

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
selam arkadaslar, ben saz caliyorum ve dun yamaha or 700 aldim ama ayarlari ic bimiyom, nasil akort edecemi soyleyen birileri olursa cok ama cok sevinirim, aryi ritim indiriyorum sitemizden eksik caliyor gibi, lutfen acil ve cok degerli yardimlarinizi bekliyorum, tesekurler.....

Cevap: or 700 aldim yardim lutfen :-(

ustad or700 v2 plus mu aldıgın koma mi akord mu yapmak istedin onu tam anlamadım koma dugmeleri solda acma kapatma dugmesinin altında sitedeki ritimleri ne yapacan önce ustundeki ritimleri kullanırsan daha iyi olur sitedeki ritimler cogu v2 plus icin

evet koma akordu tamam, yanliz versionu ne nasil ogrenebilirim? v2 plus versionuna gecirtebilirmiyim?

evet koma akordu tamam, yanliz versionu ne nasil ogrenebilirim? v2 plus versionuna gecirtebilirmiyim?

SAG tarafta ustte sesler var icine bak edit zurna yazarsa plus v2 dir birde sagda seslerin icinde kitler var orda turk kitleri var onlara bak birde ritim bolgesi solda orda turk ritimleri var onlar cipin icinde v2 plus bunlarla anlasılır

bulamadim :-( ama ayarlarda program versionu 1.03 oldugunu buldum, forumda biyerlerde okuduguma gore istanbul dan chip alip eklemem lazim gerekiyor diye okudum acaba dogrumu? bilgin varmi? arkadasim cok tesekurler yardimlarin isime baya yariyor...

Sitede Can BAŞAR üstad var. Chip Can BAŞAR tarafından takılıyor. Bununla ilgili bir konu başlığı "YAMAHA" bölümünde var. Oradan kendisi ile irtibat kurabilirsin.

bulamadim :-( ama ayarlarda program versionu 1.03 oldugunu buldum, forumda biyerlerde okuduguma gore istanbul dan chip alip eklemem lazim gerekiyor diye okudum acaba dogrumu? bilgin varmi? arkadasim cok tesekurler yardimlarin isime baya yariyor...

Sitede Can BAŞAR üstad var. Chip Can BAŞAR tarafından takılıyor. Bununla ilgili bir konu başlığı "YAMAHA" bölümünde var. Oradan kendisi ile irtibat kurabilirsin.

ok cok tesekurler yardimin icin sagol, ellerin dert gormesin...

kardes sagda dugmeler var sıralı en sagda uste ordaki dugmelerın hepsi sesle ilgili bankalar onların yukardan assagı olan 3 uncu dugmede turk sesleri yoksa o v2plus degil cip taktırmaya gelince siz bilirsiniz bence taktırmadan satmanızı öneririm benimki cipli ama gözumde bes para etmez yamaha or700 v2 plus yinede karar senin

kardeş türk ritmleti varmı aletin üzerinde.saz çalıyosan transpoze ayarları aletin sağ alt tarafında.-+ yaparak ayarlabilirsin.orgun arkadasında sağa sola çevrilen bi mandal varmı varsa or700 v1 dir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...