• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

or 700 aldim yardim lutfen :-(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: or 700 aldim yardim lutfen :-(

ara kardeş 5324371005
hakan

Baktim sorna1 ve sorna2 var ama edi zurna yok :-(

kılavuzunu oku güzel kardeşim...herşey orada mevcut

kilaviz arkadas yok satan adam kaybetmis yakinda siteden indirecem kilavizini sadece su sorunu cozmek istedim, anlasina gore v1 versionu almisim Hakan kardesi aradim sagolsun beni cok iyi yonlerdirdi gereken ritimleri verecek cok memnun oldum, iyiki varsiniz hepiniz yardimlariniz icin sagolun!

Tek kelime: SUPER!!!
Ellerin dert gormesin....

sayın ay1980,

v2 plus için malesef en azından ana kartı istanbul'a gelmesi gerekiyor.sadece plus çipleri takılmayacak.bu plus çiplerinin çalışabilmesi için ana kartın teknolojisi yükseltilecek.
bu forumda v2 plus kullanan en az 600 kişi var ama şikayet eden sadece 2 kişi var ve bu arkadaşlarımızın benimle sorunu var ve ısrarla bu imkandan yararlanmak isteyenleri etkilemeye çalışıyorlar.biri paxil1992 ve diğeri emreyusuf55.
gerçekten artık usanılacak bir seviyeye getirdiler bu or700 konusunu ve ben artık bıktım.

eğer dikkat ederseniz ben bu forumda bir genel moderatörüm ve buna rağmen gözümün içine baka baka bu davranışları sergiliyorlar.
siz bu aleti zaten satın almışsınız ve size yararlı bilgi vermektense plus'u kötülüyorlar.
neden biliyormusunuz?
çünkü aleti çözememişler ve onun sıkıntısını yaşıyorlar ama b.k atacak yer olmazsa olmaz.
kusura bakmayın ama bu forumun geçmişine bakarsanız eğer bu 2 arkadaşın or700 ile ilgili karalamak amacıyla kaç konu açtıklarını görebilirsiniz ve bunun dışında müdahil oldukları konuları dile getirmiyorum bile.
bu güne kadar bana avrupadan 76 adet or700 ana kartı geldi ve hepsinden teşekkür aldım ve bu forumda olanlar bile var neden hiç sızlanmıyorlar?neden sadece bu 2 arkadaş sızlanıyor?dediğim gibi bir dertleri var ama allah hayra çıkarsın.

bz aletı dedıgınız kadar yerdn yere vurmadk kendı orjınal rıtmlerı guzel sound guzel ama seslerı yeterlı degl tesısatta guzel ckmıyr mekank gbi evde 10 dakka calıyorm ses patlıyo ısındıgı ıcn kac tane cıhaz kullandm ılk defa bole bıse gordm

bu güne kadar yazdıklarınızı bir daha okuyun ve ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.
bu alet sadece ikinizde yok or700 türkiyede 3000 den fazla sayıda ve sadece 2000 adet plus var.bunların yarısı sonradan çevrildi.bu forumu hemen hemen her klavyeci biliyor ve 55.000 üyesi var en az 3-4 bin yamaha kullanan üyesi var neden sadece siz ikiniz acaba?

bu güne kadar sizleri engellemedim veya uzaklaştırmadım.çünkü yazdıklarınızı ciddiye aldım ve başka kullananlara sordum hemde üst düzey profesyonellere.mesela orhan önal veya mehmet doğdu evet mehmet doğdu bile bugün bu aleti kullanıyor ama sızlanmıyor.
demekki var bu alette bir şey ki onca korg macerasından sonra bu alete karar kıldı.

eleştirmenize kimse bir şey demiyor ama konu sahibine uzak dur demenin anlamı ne?
size mi kaldı bunun kararını verecek?yine aynı hikaye konu farklı sizin cevabınız farklı.

ayrıca ses mekanik gelmiyor kardeşim.bu seslerin hepsi stüdyo kalitesindedir.bunları editlerken yanlız da değildim ve yanımda mutlaka bu sesleri iyi bilen ve anlayanlar vardı ve onlar da bu aleti sahnede kullanıyor.
diyelim ki dediğin gibi.eğer öyle olsaydı yine müdahale şansım vardı ve çaktırmadan da olsa bu sorunu ortadan kaldırabilirdim ama sorun sizde alette değil.

konu kapanmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...