• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

or 700 aldim yardim lutfen :-(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: or 700 aldim yardim lutfen :-(

Sitede Can BAŞAR üstad var. Chip Can BAŞAR tarafından takılıyor. Bununla ilgili bir konu başlığı "YAMAHA" bölümünde var. Oradan kendisi ile irtibat kurabilirsin.

ok cok tesekurler yardimin icin sagol, ellerin dert gormesin...

kardeş türk ritmleti varmı aletin üzerinde.saz çalıyosan transpoze ayarları aletin sağ alt tarafında.-+ yaparak ayarlabilirsin.orgun arkadasında sağa sola çevrilen bi mandal varmı varsa or700 v1 dir.

akor tamam kardes, transpos ile ok, orgun ana turk ritimleri var lakin oriental drum kit ile caliyor, chip takma sistemini ariyorum heralde turk drum kiti icinde yok, yenice orgu soktum icinde chip takacak bir yer goremedim :-(

keşke hiç sökmeseydin kardeşim zaten öyle bi yer göremezsin görsen bile elinde çip yokki?can başar bey'le iletişime geç v2 çip taktır.

fransada kaldigim icin en buyuk sorun kardes, iliskigi kuracagim bakalim, olursa chip i alip takmayi dusunuyom...

cip taktirman icin icindeki ses kartini sôküp turkiyeye gondermen lazim Can Basara,yani dtl muzige gondermen lazim ,ama once tel edip daha iyi detaylari almani oneririm ,

Sen yinede Burhanin yazdiklarini dikkata al en kolayi senin icin oyle olur

ok kardes, bu sabah ince ayarlarina girdim ve gordumki misket ritimi voice(revoice) perc&Drum bolumunde arabic kit 1 ve arabicmixkit ile caliyor acaba diyom turkish kiti voice kitimi eksik? peki bu kit voive i bulup usb ile orka aktarsan v2 ritimleri calarmi?

usdat ya gir ebay yada boin coin den al bir tyros2 hic bir seyle urasma istanbul yok su bu

kardeş sen yapamazsın dtl elektronik var taksim tünel yüksek kaldırımda orda çip takılır v2 plus olur aletin ses bölümüne bak edi zurna ses olarak varsa plus tır yani çiplidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...