- Web sitesi
- orkestradogus.com
- Enst.
- Yamaha Or700 V1
Uzun zamandır arayış içinde olduğum or700'ü sonunda alabildim.Dün akşam cihazla ilk düğünüme gittim azda olsa acemiliğini çeksemde : ) İnanılmaz zevk aldım cihazdan.Çaldıkça çalası geliyor insanın.Cihazda set olarak kısa sürede karma birşeyler yaparak gittim işe, Çimentepeli volkan seti ağırlıktaydı ancak diğer setlerdende karmalar vardı.Cihazı Phonic K-12 Powered Mixer Hos2000 Power ve Peavey Sp4 kule kabinlere bağladım.Müthiş bir sound var hatta yanımdaki arkadaşlar bile işten çok iyi anlamasalar bile farklılığı ayırt edip "çok güzel" dediler.Test amaçlı laptop'tan müziği kesip direk cihazdan açtım.Hiç bir fark yok hatta daha kaliteli geldiğini iddaa edebilirim : ) Koca bir sezon Korg pa80nin özenle yapılmış kaliteli bir setiyl düğüne gittim bu kadar kaliteli sound alamadım.Hele o amza yaylılar bağlamalar tek kelime ile kusursuz.İnsan kendini stüdyoda gibi hissediyor.Belki tesissatın iyi olduğunu düşünüp tesisattandır diyebileceğinizi düşünüp aynı tesisata 80nide bağladığım söylemek istiyorum.Uzun lafın kısası cihaz için hâla düşünen arkadaşlar için şuanda düşünmeyi bırakıp cihazı almalarını tavsiye ediyorum : ) Hele yığınla ritim ve sesin olması ayrıca bunların direk usbden bağlanması beni bi başka mutlu etti.Bundan sonra yapacağımız ilk iş elimizdeki diğer pa80'ni satıp ondan kat kat daha kaliteli olan or700 daha ucuza satın almak.Lütfen bana kimse bu saatten sonra Pa80 or700tr'den daha iyi org demesin.İyi günler dilerim.