Org Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum !

Cevap: Org Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyorum !

yeni teknoloji cihazlara yönel bence hepsinin demolarına bak disketli eski cihazları tavsiye etmem-

Valla helal olsun hocalarima ;ya arkadas 8 aydir org calmaya caliyorum daha bi arpa boyu ilerleyemedik.arkadaslar 3 ayda cozmmus bu olayi. Ustadlar her gun en az 2 saat org un basindayim ..sorun bende galiba:)) halbuki muzige cocukluktan beri ilgim vardir.fulut calardim.bos salaca kutulari ve anamin tencere tas v.s ile davul calardim .galiba bu org baya bi zor is..olsun yilmak yok...

Kartol ben 1senede öğrendim 2.sende parmaklarım açılmaya başladı sevdiğin değil sevmediğin şarkılardan başla

aynen ya benimde 2. yılım klavyede ama eksiğim çok parmaklarım çok hızlı olmasına rağmen

Elimde ketron xd9 var 950tl ye bırakıyorum bukadar temizini bulman çok zor tavsiye ederim

Arkadaşım. Öncelikle hayırlı olsun. Benim 2-3 ay önce yaşadıklarımı yaşamaman için meblağ ne olursa olsun iyi düşün ve araştırıp al derim. Çok kurcalarım,nevalesi (Ritimleri,sesleri çok olsun) diyorsan KORG Öneririm. Benim için saund önemli diyorsan Ketron. Ritimi biraz olsun,saundu da biraz iyi dersen Yamaha ve Roland tavsiye ederim. Sitede Satışta olan Temiz bir KORG i30 Vardı. Duruyorsa bir araştır derim. Yamaha Psr A1000 Çipli de işini şimdilik görecektir. Ama tabi bunun sonu yok.

Bende senin gibi 400-500 TL lik bir org arıyordum.3 Ay oldu şu an Ketron SX3000 var. Gözümü Pa 800 e diktim. Arkadaşınınkini kullanma imkanın varsa biraz daha sabret.Para biriktir iyi birşey al. Sonradan arayışa girme tekrar. Tabi ki bu benim fikrim.
Şimdiden Hayırlı olsun İnşaallah

Fikir sahibi olman için Yamaha s650 cihazımın demoları var youtube da , kanalım: 34savas76
- s650 ney - s650 balaban yazarsan youtube da çıkar - bu şekilde dinle cihazları öyle karar ver- en son kararı da tabi cihazı canlı dene

yamaha a1000 den şaşma derim

Abilerim herkes roland g 600 ve yamaha a1000'i öneriyor ikisinin arasında gidip geliyorum fakat Hanzala abimin dediği gibi bekleyipte iyi bişey almakta olabilir. Amcamın oğluda piyanist orga roland g-600 le başladı 3-4 sene onunla düğün falan yaptı bana onu almam için ısrar ediyo :) İnşallah hayırlısı olur ama a1000 ' i çok beğendiğimi söyleyebilirim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için..

korg pa 80 bence parmaklarım gelişti diyorsan pa nın ses tonları senı açar 2 sonrada 800 gecersin