- Enst.
- Yok
Cevap: Pa 800'ün Fiyatı Pa900'den Daha Pahalı Sebebini Bilen var mı?
hocam fikirlerine saygı duyarım sizin görüşünüz ancak şunuda unutmamak gerekiyor bugün 4x çıksa ara modelmi olacak? çok yıkın zamanda çıkna aletler ozaman size göre ara model olmuş oluyor
Sevgili Sinan Hocam öncelikle değerli yorumlarınızla benim bilmediğimiz bazı ayrıntıları da açıkladığınız için teşekkür ederim.... öncelikle şunu söyleyim şimdiki ara modelleri bi önceki ana modellere yakın yapıyorlar ki bazende bir kaç farklı küçük özellik ekleyip milletin kafası karıştırıp almasını sağlamak için ( 900 de olduğu gibi ) ...
ana modeller ortalama 2 yıl gibi ( bazende 2.5 - 3 yıl civarında )... çıkarlar... DOLAYISI İLEDE ÖZELLİKLERİDE ÇOK ÇOK FAZLACA FARKLI OLUR VE BU DA FİYATLARINA DA YANSIR... ( PA-80---X1, PA-800---X2---X3 gibi ), ama her ana modellerin aralarında da çıkan modellerde özellikleri çok farklı değilse dolayısı ile fiyatıda çok farklı olmaz...
PA-800 den sonra çıkan bi üst model eğer ANA MODEL SE ismide ( PA-801 ve üstü gibi ), özelliği de PA-800 den ( çok çok üstün olması lazım ki eğer oyle olursa X3 gibi fiyatıda baya daha pahalı olur..)
burda PA-600 kesinlikle ara model dir... ama kotu değildir...
burda PA-900 ünde ismi 800 den buyuktur, ona görede 128 mb..sabit ram koymuşlar ve bir kaç özellik daha eklemişler... YANİ X3 GİBİ TAM Bİ ANA MODEL DEĞİLDİR...ama ana modelle ara model karışımıdır... YANİ İYİ BİR ARA MODELDİR... ve 600 den çok kısa bi zamanda çıkmıştır bu kadar kısa zamanda asla bi ana model çıkmaz...
KORGUN YAKIN ZAMANDA Kİ ANA MODELLERİ
1- PA-80
2- X1
3- PA-800
4- X2
5- X3
Benim bildiğim ana modeller bunlardır... bunların haricinde ki çıkanların hepsi de ara modeldir.... BENİM BİLMEDİĞİM BUNLARIN HARİCİNDE ANA MODEL VARSA SÖYLEYİN BENDE BİLİYİM.....
hocam fikirlerine saygı duyarım sizin görüşünüz ancak şunuda unutmamak gerekiyor bugün 4x çıksa ara modelmi olacak? çok yıkın zamanda çıkna aletler ozaman size göre ara model olmuş oluyor