- Enst.
- KORG PA1X
Cevap: Pa1x'e Ritim Yazdırmak İsteyenler BURAYA>>
Hocam şöyle bi durum da var sonuçta biz hatır gönül işi olarak yaptırmıyoruz. parasını vercez ritimleri alcaz. Yarın bi arkadaş hocam ben pa1x aldım setinizi ücret karşılığı almak istiyorum dese geri mi çeviricez.
Bu tarz bir çalışmada teknik olarak engelleme imkanı tabii ki yok ama en azından güven veren bir kelime bekliyorlar ve konuşurken bu anlamda seni tartıyorlar. Yani adam hemen yaparım ama garanti ver demiyor zaten, şöyle problemler yaşıyoruz diyor ve biraz soğuk duruyor. Bizde kendimizi ifade ediyoruz ve güven veriyoruz, sonuç olarak ikna oluyor. İşin birde şu tarafı var; şuan bu çağrımıza cevap vermeyen arkadaşlarla bende şahsen paylaşmam bu ritimleri. Yani para pul meselesi değil, durumu müsait olmayan arkadaşlar olabilir ama en azından bunu dile getirip az katkıda bulunabilirler veya para dışında bu işin organizasyonuna destek verebilirler. Bunların hiç birini yapmayan arkadaşlarla ritimleri paylaşmamamız gerekir. Yanı başımda çok uygun fiyata yardımcı olacak bir arkadaşta buldum ve ben bu işi o yada bu şekilde yapıcam. O yüzden başka katılacak arkadaş varsa biran önce belirtsin.
Cihazı satarken ritimleri silersin ve ileride kullanılmak üzere kendin depolarsın, bu sorun değil.
Hocam şöyle bi durum da var sonuçta biz hatır gönül işi olarak yaptırmıyoruz. parasını vercez ritimleri alcaz. Yarın bi arkadaş hocam ben pa1x aldım setinizi ücret karşılığı almak istiyorum dese geri mi çeviricez.