arkadaslar hepinize günaydin
ben sözümde durup 2 videoyu sizler sunuyorum bu video cekiminde sizler set yükleme vede setteki 3-5 ritimi kisaca dinletirmeye calistim
ben korg firmasinla herhengi bir anlasmam yok bayimde yok org satim alimda yapmiyorum sizlerede ileki pa600 alinda demiyorum
amacim sizleri birazda olsa pa600 hakinda bilgilendirebilmektir
tabiki sizlerde benim cektigim videolara bakarak karar vermeyeceksiniz pa600 gelince ilgisini cekenler bayilere gidip kendileri bizat deneyecektirler
ama en azindan orgun baze konulari sizlere anlatmaya calistim iyi seyretmeler
saygilarimla
not: arkadaslar ben puan toplamak niyetinde deglimtesekür etmesenizde olur
tanitim video 2 - Kostenlose hochqualitative Videospeicherung - Upload and share your videos
ben sözümde durup 2 videoyu sizler sunuyorum bu video cekiminde sizler set yükleme vede setteki 3-5 ritimi kisaca dinletirmeye calistim
ben korg firmasinla herhengi bir anlasmam yok bayimde yok org satim alimda yapmiyorum sizlerede ileki pa600 alinda demiyorum
amacim sizleri birazda olsa pa600 hakinda bilgilendirebilmektir
tabiki sizlerde benim cektigim videolara bakarak karar vermeyeceksiniz pa600 gelince ilgisini cekenler bayilere gidip kendileri bizat deneyecektirler
ama en azindan orgun baze konulari sizlere anlatmaya calistim iyi seyretmeler
saygilarimla
not: arkadaslar ben puan toplamak niyetinde deglimtesekür etmesenizde olur
tanitim video 2 - Kostenlose hochqualitative Videospeicherung - Upload and share your videos
Moderatör tarafında düzenlendi: