pa800 & 2x 256 mb set

Cevap: pa800 & 2x 256 mb set

hocam set cidden cik guzel olmus.sana zahmet koy zurna yada duz zurna ilave edermisin.bide pad lari cogaltabilirmisin.baskada aklima gelen bisey yok.

padleri sona bıraktım tek tek sıfırdan yapıp kaydedıyorum ama calısmıyor bıraz ugrasmam lazım

padlar eksik.ben iyice inceleyip daha sonra tekrar yazayim setin eksiklerini.daha 80mb lik bosyer var.

bu arada macun keman cok hisuma gitti.

seslerın alt yapısı genelı uk set bnde begendıklerımı yukluyırum guzel bı sound cıkcak ortaya karman corman roman 1 yada 2 tane olur

paylasim icin tesekurler fakat ritimlerin cogu kitler tutmuyor ve sample sesler yok.belki haberiniz yoktur bir uyari edeyim dedim .sakin yanlis anlamayin ..?

yoooo butun sesler ve rıtımler sorunsuz çalsııyor hcbırınde problem yok set 16 dk sızınkı 8 dk olabılır

evet ses ve drum kitlerde sikinti yok.

Öncelikle uğur kardeşim setini yükledim ve denedim.Allah senden razı olsun..Gerçekten usb tadında bi set..Birde paylaşımda bulunarak bütün bilgilerini paylaşman senin gerçek bir müzisyen ve müzik dostu olduğunu gösterir.Müzisyen adamda ego olmaz ve sendede yok.Bazı arkadaşlar birşeyler paylaşıyorlar ve deniyoruz.Bu arkadaşlar o gönderdikleri setle program çıkarabiliyorlarsa helal olsun.Saçma sapan setler dolaşıyor ortada..Her neyse..

Seni tekrar tebrik eder başarılarının devamını dilerim..

ne kadar set yukledım sayısıını ben bıle bılmıyorum hep dayamıslar acayıp acayıp romanları tek tek cımbızla cekerek set toparlıorum