pa800 & 2x 256 mb set

Cevap: pa800 & 2x 256 mb set

Önce emek ve paylaşım için teşekkürler... sormak istedigim birkaç şey var... hemde set arayan arkadaşlara daha fazla bilgi olur amacıyla....

Ritmleri bi sayfadan digerine nasıl taşıyorsun...ve siliyorsun... aynı şekilde sesleri...
Diyelim elimizde sampler ses var bunu klavyeye atıp nasıl efekt ve diger ayarlarını yapıyoruz.. daha sonra kaydetme işlemi.. bunları resimli yada videolu anlatım yapabilirmisin sana zahmet olmazsa....:confused:

Bnm vaktim yok o kadar haftada 1 gun izinliyim ve bole set toparlamaya calisiyorum. Sitedimizde videolar mevcut

hocam tam olarak bitirirsen millet set gorur.her yoreye hitap eden bi set.su haliyle bike cok guzel.

yarın daha buytuk kısmını bıtırıcem ınsallah rıtım konsuunde ısteklerınız varmı

introlu biraz daha ritim.bide pop ritimleri fazlalastirormisin.

ritm ve ses yer degiştirme bi anlatım yapabilsen çok süper olacak ama vaktim yok dedin :) 256 ram taktırdık dibine kadar kullanalım... :)))) doldur ne varsa :)))
İstek olarak favori 1 e düğün için kullanılacak ritmleri dizebilirmisin ? slow .. wahde ... misket ...2/4 lük..pop halay. 9/8 pop ve davullu aklıma gelen ritmler bunlar...
birde sesleri sıralayabilirsen muhteşem olur... kuru baglama yada saz aradım zor buldum :) bi klarnet vasilis var... hastası oldum resmen....birde bi elektro baglama var 3. oktav sol de canlı geliyo onu çok arkaya saklamışsın :) bulması zor oluyo :) 1 sayfada olması gerek :) 1-2 tane tenor ve alto sax eklemek gerek gibi ... ve eski olabilir ama 1 tane pa 80 deki gibi kempa yaylı olabilir içindeki yaylılarda iyi ama bazı slowlar kaldırmıyo tarz degiştiriyo gibi :)aklıma gelen bunlar .... teşekkürler....

Sesleri komple nceleyin neler bulacksiniz 3 5 gunde yerler ezberleniyor zatn bnde ole yapiyorum :)

İnat ettin söylemiyon yani :) bi anlatabilirsen süper olacak... bildigin için yazman 10 dk sürer sanırım... sesler ve ritmler nasıl yer degiştirilir...:)))

Bn hc yer degistirmedim direk bos yerlere yukluyorum ama forumda konularda vrdir