pa800 & 2x 256 mb set

Cevap: pa800 & 2x 256 mb set

Kardeşim emeğin ve ilgin için teşekkür ederim fakat senden ricam seti 180 mb yi aşmamandır. Ben gibi pa900 kullananlar mağdur olmamış oluruz setini denemedim yarın nasipse deneyecem. O zaman genel bir dönüş yapacağım.

dun yaptgım eklemeler sonunda 180 mb a ulastı cok dogru dusunmussun kardesım o benım aklıma gelmemıstı hiç. 185 te falan tekrar paylasırım. pa900 kullananlar için sora 256 ya tamamlıycam

Kardeşim setini denedim gerçekten çok güzel birset. Şimdiye kadar denediğim en iyi setlerden birisi. Fakat set genel olarak bar veya mekan mziğine hitap ediyor. Bi düğün için eksiklikler var. Pa900 e yüklediğimden midir bilmiyorum ama sanki kitlerde bi sıkıntı var. Ritim güzel fakat snareler crashlar filan sanki daha dolgun daha belirgin olması gerekiyor. Belki orjinali böyledir. Ritimlerin bir çoğunda intro var bu çok güzel Vahdeler bence harika. Yalnız sts seslerinde ses ayarsızlıkları var. Ses seviyeleri düzensiz bazıları ve seçilen sesler gelmiyor ve stsden ismi siliniyor. Elektro bağlama eksiği var. Akustik bağlama yok. Yaylılara çok yer vermişsin ama ritimler gereği yaylı lazım bu sete. Velhasılı kelam murat koçun setinden elektro bağlama ve 7li dik halay ritimleri ve o ritimdeki zurnaları alırsan halay kapanır. Duduk kaval ney sesleri yok. Türkü ritmide pek yok halk ritimleri var ama bi dolgun 10/8 yok. Geneli 4 4 ritme yer vermişsin. Amza sesleri bol. Olsun emeğine sağlık. Gönlüm isterdi ki kendim set yapayım ama inan ki klavyeyi iki hafta önce aldım ve aralık ayından bu yana çalıyorum. Yeniyim. Bu sebeple emeğin için sana tekrar teşekkür ederim. Bu arada Pa900 için set yapacaklara tavsiyem ce set tabanlı olursa daha güzel olur. En azından kaliteli sesler ve dolgun ritimler var. Ama senin setin bence çok güzel.

en son yaptıgım derleme daha tam olucak duduk sesı koydum orjınal kemence var pa800 kullandıgım ıcın 256 ya kadar tamamlıyacagım

İlggin için teşekkür ederim kardeşim

ugur emegine saglik kardesik

suana kadar paylasilan en guzel set.bitmis hali cok daha guzel olacaktir.pad lere onem verirsen sevinirim.

aynn padleri ve sts lerı en sona bıraktım suan 185 mb falan oldu 14 15 tane de kıt boslugu kaldı dolu dolu dolcak bakalm padleri 1 2 tane yaptım kaydettım ama olmadı galıba en son ayarlıycam D:

hocam emeğinize sağlıok çook teşekkürler saolunn

Ne demk set uk settir.bnde begendigim icin kafama gore toparliyorum.sound diger setlere gore daha temiz