Cevap: pa800 & 2x 256 mb set
Kardeşim setini denedim gerçekten çok güzel birset. Şimdiye kadar denediğim en iyi setlerden birisi. Fakat set genel olarak bar veya mekan mziğine hitap ediyor. Bi düğün için eksiklikler var. Pa900 e yüklediğimden midir bilmiyorum ama sanki kitlerde bi sıkıntı var. Ritim güzel fakat snareler crashlar filan sanki daha dolgun daha belirgin olması gerekiyor. Belki orjinali böyledir. Ritimlerin bir çoğunda intro var bu çok güzel Vahdeler bence harika. Yalnız sts seslerinde ses ayarsızlıkları var. Ses seviyeleri düzensiz bazıları ve seçilen sesler gelmiyor ve stsden ismi siliniyor. Elektro bağlama eksiği var. Akustik bağlama yok. Yaylılara çok yer vermişsin ama ritimler gereği yaylı lazım bu sete. Velhasılı kelam murat koçun setinden elektro bağlama ve 7li dik halay ritimleri ve o ritimdeki zurnaları alırsan halay kapanır. Duduk kaval ney sesleri yok. Türkü ritmide pek yok halk ritimleri var ama bi dolgun 10/8 yok. Geneli 4 4 ritme yer vermişsin. Amza sesleri bol. Olsun emeğine sağlık. Gönlüm isterdi ki kendim set yapayım ama inan ki klavyeyi iki hafta önce aldım ve aralık ayından bu yana çalıyorum. Yeniyim. Bu sebeple emeğin için sana tekrar teşekkür ederim. Bu arada Pa900 için set yapacaklara tavsiyem ce set tabanlı olursa daha güzel olur. En azından kaliteli sesler ve dolgun ritimler var. Ama senin setin bence çok güzel.