• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Piyanistin parmaklarını kırmışlar

Cevap: Piyanistin parmaklarını kırmışlar

şerefsizler ya.. bi pianist parmaklarıyla para kazanır evini barkını geçindirir.. onun bunun çocukları demek isterdim ama...

Ekmek parası eyvallah hocam ama kelleyi koltuğa koymanın bi anlamıda yok

sebeb nedir bilmiyorum ama ne olursa olsun bir insana bu sekilde davrananlara yaziklar olsun.Allah boyle insanlari islah etsin.

mekanin adinda da anlasildigi gibi baya bi antiklermis mekan sahipleri yada bu olayi yapan herkimse. yetkililer mekan sahiplerini buyuk bi ihtimalle iyi bi "kinamislardir"

mekanin adinda da anlasildigi gibi baya bi antiklermis mekan sahipleri yada bu olayi yapan herkimse. yetkililer mekan sahiplerini buyuk bi ihtimalle iyi bi "kinamislardir"

Onlarin Sirti saglamdir Daha bizim Parmaklari kirik Muzisyen Arkadasi Suclu cikarirlar !
Zaten onlarin tutunacagi dal olmasa yapamazlar bu hareketleri...
Focada sahilde bir mekanda calisirdik lise yillarinda Gurultu sikayetinden gelirdi Jandarma icer kahvesini giderdi Aksam ayni tas ayni hamam MAganda patronlar tam gaz devam...
Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun...

.
Hiç bir ceza karşılıksız kalmayacaktır,

ALLAH'ın adaleti mutlak tecelli eder...

Onlarin Sirti saglamdir Daha bizim Parmaklari kirik Muzisyen Arkadasi Suclu cikarirlar !
Zaten onlarin tutunacagi dal olmasa yapamazlar bu hareketleri...
Focada sahilde bir mekanda calisirdik lise yillarinda Gurultu sikayetinden gelirdi Jandarma icer kahvesini giderdi Aksam ayni tas ayni hamam MAganda patronlar tam gaz devam...
Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun...

bence bu tür mekanları paylaşalımki kimse gidip çalışmasın oralarda.sebep ne olursa olsun kimsenin böyle bir hakkı yok heleki müzisyenlere.elleri kırılsın inşallah.ne yazıkki dediğiniz gibi güvenlik güçlerimizde???????malesef.

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur. Sebep olanlar içinse söylenecekleri sanırım tahmin edersiniz...

Genelde mekan sahipleri bu tip olaylara meilli oluyor. Yani her işlerini kaba kuvvetle halletmeyi meslek edinmişler. Ben tek başıma programa uzun zamandır gitmiyorum. Bir adet bağlamacı ve bir adet yalandan davulcu ve birde piyanist ben, olmak üzere üç kişi gidiyoruz, gerekirse az kazanıyoruz ama postu deldirmiyoruz. 3 tane iri yarı adama hiçbir bar sahibi yada koruması cesaret edip bu tarz olaylara soyunamıyor...

Böyle Mekanları Paylaşalım ki. Diğer Arkadaşlarımız Da Benzer Sıkıntılar Yaşamasın
Allah Acıl Şifa Versin Kardeşimize. Ekmeğini Kazanmaya Gidiyor Nelerle Karşılaşıyor.

iyide Sevmiyorsan kov gitsin para da verme. başka bir sürü müzisyen var.
ne olursa olsun sonuç bu olmamalı.