- Enst.
- KORG Pa80 / Korg İs50
Cevap: Piyanistler;mekanlara dikkat!
Haklısın üstadım ama,çözüm bulamayacağımıza inandırırsak kendimizi çözümsüzlüğün kendisi olmazmıyız farketmeden?Haklısın,dozajını aşan bir tepki ortaya çıkabilip sitemizde zor durumda kalabilir ama;belli bir sistem dahilinde birbirimizin hakkını savunmak için bu tür mekanlar için organize olabilmemiz sanırım bizi biraz daha rahatlatır?Benimki küçük ve somut bir örnek,bir beyin fırtınası yapsak değerli arkadaşlarımdan kimbilir ne fikirler çıkar.Ben derimki,dış etkenler ne yaparsa yapsın birbirimiz ve mesleğimiz için bi şekilde geçerli bir adım atalım.
değerli meslektaşım,
gönül isterki bu tür mekan sahiplerini her yerde deşifre edelim her yerde rezil edelim hatta bilboardlara ilan verelim ki meslektaşlarımız bunların tuzaklarına düşmesin.
ama siteye direk mekan adı yazmanın sorun doğuracağı kanaatindeyim.
polemikler çıkabilir, o kişiye küfür edilebilir her şey olabilir.
son olarak şunları eklemeden geçemeyecem.
kimlerin parası kalmadıki bu mekancılarda?
kimlerin cihazları o mekanlarda yandı, bozuldu, çalındı?
O patronlar bizleri yeri geldi Konsomatristen bozma şarkıcılara tercih etmedimi?
Allah'dan bulurlar inş.
Haklısın üstadım ama,çözüm bulamayacağımıza inandırırsak kendimizi çözümsüzlüğün kendisi olmazmıyız farketmeden?Haklısın,dozajını aşan bir tepki ortaya çıkabilip sitemizde zor durumda kalabilir ama;belli bir sistem dahilinde birbirimizin hakkını savunmak için bu tür mekanlar için organize olabilmemiz sanırım bizi biraz daha rahatlatır?Benimki küçük ve somut bir örnek,bir beyin fırtınası yapsak değerli arkadaşlarımdan kimbilir ne fikirler çıkar.Ben derimki,dış etkenler ne yaparsa yapsın birbirimiz ve mesleğimiz için bi şekilde geçerli bir adım atalım.