Roland bk 5 fiyat düşmüş galiba? (euro yerine dolar yazılmış yalnışlıkla düşme yok)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Roland bk 5 fiyat düşmüş galiba?

Hayret bişey ya. 1000 liraya 1 org alalım diye düşünüyorduk dünden beri, A1000'ler OR700'ler derken 1750'ye mi çıkacağım şimdi.

hadi hayirlisi hemen sipariş geceyim bu arada bundan bitane... 1650 tl güzel bi rakam...

Korg pa 600 sen nelere kadirmişsin :) ismi yetti bile fiyatların düşmesine :)

korg Türkiyeden rica ediyoruz lütfen pa 600 qt unu bir kaç ay daha geç sürün piyasaya :)))))

Merhabalar.

Valla biz bu BK-5 i Ali(windman1981) Hocam ile beraber biraz inceledik.Malesef ikimiz de bir tat alamadık.

Alacaklara hayırlı olsun diyorum.Sonuçta , fiyatta bir düşme var ise bu biz tüketiciler açısından harika bir haber.BK-5 güncel ve yeni bir ürün olmasına rağmen bana hitap eden bir cihaz değil malesef.

Selâmlar...

Eveet kıymetli arkadaşlar, tanıyan bilir, pek polemiğe girmeyi sevmem, fakat bu bk-5 KESİNLİKLE sahne orgu değil, bir müzik öğretmeni arkadaşıma evde, okulda kullanma amacıyla aldık, orgu bir keşfet bana anlatıver dedi, malesef fiyasko. Tamam sampleler gerçekçi, drum kitler o biçim, ama 2013 yılında ses değiştirmek için hala numeric tuşuna bastıktan sonra 0801 yazıp sonra da ENTER tuşuna basacak zamanım benim sahnede yok şahsen, ayrıca lütfedip, TRANSPOZE tuşları bile koymamışlar, Key diye bir düğmeye bastıktan sonra VALUE tekerleğiyle uğraş dur, Hele aradığın ritmi buluuncaya kadar düğünde dayağı yersin. FADE İN OUT yok, bana göre aletin sıfır değeri 1200 civarı olmalı, neredeyse pa 800'ün üstüne bk-5 alacaktım, direkten döndük, bk-5 kullanıcıları kusura bakmasın, herkese kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bk5 i bende izmire gittiğimde zuhal müzikte incelemiştim biraz.sample kalitesi ritim kalitesi gayet iyi.bu sesler bu ritimler bu orgtanmı çıkıyor dersiniz.ekranı çok küçük.kullanım pratikliği bence yok.yusuf hocama aynen katılıyorum.sahnede kullanmak biraz zor aleti pratiklik açısından.rolanda şaşırıyorum.madem emo ustayla anlaşıp boyle bir çalışma yapıyorsunuz orgun kasasına dış görünüşünede bir el atsanız.g600 tarzı bir kasaya bk-5 i dizayn etseler eminim çok daha iyi satış rakamlarına ulaşabilirlerdi diye düşünüyorum.yinede alacak olanlara hayırlı olsun.fiyatlar indirime giriyor tek tek.inşallah boyle devam eder.bundan sonra 2. el piyasası çok düşer bence.org alacaklar iyi düşünüp araştırıp almalılar.sıfır alıp 2. el satmak çok zarar ettirecek.onun için aldığımız bir klavyeyi en az 3-4 sene kullanabilmeliyiz bence ekonomik olması için

kovboy sonuna kadar haklısın hangi çağdayız dimi value ilemi uğraşacan enterlemi :)

sıfır alet alırken kullanıcıların bunu göz önünde bulundurması gerekir..adamlarda ellerindeki stoğu eritmenin peşinde...ilk alanlar daima zarar eder türkiye piyasasında..ben aletten memnunum..benim işimi fazlasıyla görüyor..zararını bir düğünde çıkartırsın..:))ayrıca bu tür durumlar yamaha dada korg tada söz konusu..zarar etmek istemiyorsan..ya bekliicen yada ikinci el alacan..tabii ikinci ele nekadar güvenilir..:?polemiğe gerek yok..olan olmuştur..parayla usb set almıyosun en azında..ritimler sesler bedava..zararını bunlarla telafi ediyorsunnn...desteklerinden dolyı rolanda teşekkür etmeli yinede bence..geçmiş olsun diyelim...saygılar..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eveet kıymetli arkadaşlar, tanıyan bilir, pek polemiğe girmeyi sevmem, fakat bu bk-5 KESİNLİKLE sahne orgu değil, bir müzik öğretmeni arkadaşıma evde, okulda kullanma amacıyla aldık, orgu bir keşfet bana anlatıver dedi, malesef fiyasko. Tamam sampleler gerçekçi, drum kitler o biçim, ama 2013 yılında ses değiştirmek için hala numeric tuşuna bastıktan sonra 0801 yazıp sonra da ENTER tuşuna basacak zamanım benim sahnede yok şahsen, ayrıca lütfedip, TRANSPOZE tuşları bile koymamışlar, Key diye bir düğmeye bastıktan sonra VALUE tekerleğiyle uğraş dur, Hele aradığın ritmi buluuncaya kadar düğünde dayağı yersin. FADE İN OUT yok, bana göre aletin sıfır değeri 1200 civarı olmalı, neredeyse pa 800'ün üstüne bk-5 alacaktım, direkten döndük, bk-5 kullanıcıları kusura bakmasın, herkese kolay gelsin.

çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgilerin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...