Roland bk 5 fiyat düşmüş galiba? (euro yerine dolar yazılmış yalnışlıkla düşme yok)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Roland bk 5 fiyat düşmüş galiba?

Zuhal müzik indirimden vazgeçmiş anlaşılan. Fiyat 1000 euro olmuş. Artık anlıyorum 2. el deki fiyatlar uçuk falan değil. Şu anda org almaktan vazgeçtim. Hiç bir orgun fiyatını merak etmiyorum. Bir tek korg pa 600 ü bekleyeceğim. Onunda fiyatı kesin otursun ona göre değerlendireceğim. Tabiki bu değerlendirmem KORG üzerine olacak. Diğer yamaha ve roland gibi fiyatı istikrarsız markalar olmayacağı kesin.

İndirimden vazgeçilmemiş kardeşim, çünkü bir indirim yok.. :) Dolar işareti koymuşlar yanlışlıkla, Euro işareti koyacaklarına sitede.. ;)

Zuhal müzik indirimden vazgeçmiş anlaşılan. Fiyat 1000 euro olmuş. Artık anlıyorum 2. el deki fiyatlar uçuk falan değil. Şu anda org almaktan vazgeçtim. Hiç bir orgun fiyatını merak etmiyorum. Bir tek korg pa 600 ü bekleyeceğim. Onunda fiyatı kesin otursun ona göre değerlendireceğim. Tabiki bu değerlendirmem KORG üzerine olacak. Diğer yamaha ve roland gibi fiyatı istikrarsız markalar olmayacağı kesin.

Sn.Hako1975,

Fiyatla ilgili olarak bir indirim söz konusu değildi.Bununla ilgili forum içerisinde 2 yerde birden açıklamayı yaptık siz kullanıcılara...Fiyat yanlışlıkla XML veri transferi sırasında yanlış kodlamadan kaynaklı olarak 1 gün süresince gözükmüştür.Bunda herhangi bir indirim yoktu zaten ve istikrarsız bir durumda yoktur.Tekrardan kullanıcılardan ve müşterilerimizden özür dileriz.

Cevap: Roland bk 5 fiyat düşmüş galiba? (euro yerine dolar yazılmış yalnışlıkla düşme

Roland Türkiye gerekli açıklamayı yapmıştır konu tarafımdan kitlenmiştir iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...