SITEMIZ UYESI efesblue nıclı uye muhammed yusuf karahan dolandırıcıdır. DIKKATTTT...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SITEMIZ UYESI efesblue nıclı uye muhammed yusuf karahan dolandırıcıdır. DIKKAT

geçmiş olsun arkadaşım... insanların bir günü diğerine uymuyor dürüst dediğin adam sahtekar,sahtekar dediğin adam dürüst çıkıyor...tekrar geçmiş olsun...

Cevap: SITEMIZ UYESI efesblue nıclı uye muhammed yusuf karahan dolandırıcıdır. DIKKAT

Geçmiş olsun arkadaşım. Bu saatten sonra ne desek boş olacak ama, madem babasına ulaştın, elinde parayı gönderdiğine dair bir makbuz filan yok mu? Ver savcılığa, bak nasıl etekleri tutuşur. Üstelik sanal alemden yapılan dolandırıcılığın suçu daha ağır. Ben senin yerinde olsam bir okadar daha harcamayı göze alır bu şerefsizi mahvederim. Hiç olmazsa bir daha başkalarını mahvedemez.

uyanık olalım arkadaşlar... elden teslim alalım cihazları...YOKSA BU TÜR OLAYLAR SON OLMAZ

geçmiş olsun kardeşim.Kaç senelik müzisyenlik hayatımda böyle kargo vs. ile alışveriş yapmadım yapmam da her zaman alıcağım aleti elden alırım lütfen akıllı olalım arkadaşlar alıcağımız aleti görüp denemeden almayalım .

Geçmiş olsun kardeşim, ben de iki kez internetten org aldım, şansıma birşey olmadı. En iyisi görerek almak tabi, bir de GET sistemi veya kapıda ödeme iyi.. Ancak adam size önceden güven vermiş, muhakkak yakalanır dert etmeyin, sağlıkla kalın..

Yamaha or700 v2 plus - Org ve Tuşlu Çalgılar sahibinden.com'da - 76277313 arkadaslar ılanda yer alan ılan sahıbı muhammed yUSUF karahan dolandırıcıdır. 27 ocak 2012 tarıhınde banada v2 plus sattı ancak aletı gondermedı. paramı gasp ettı.ben yandım baska arkadasların canı yanmasın. daha onceden bır alısverısımız olduğu ıcın ben bu adama guvendım PARASINI ALDI FAKAT ALET FALAN YALAN OLDU SU AN TELEFONLARIMA BAKMIYOR. DAHA ÖNCE CALIŞTIGI BESTE MUZIKLE IRTIBAT KURDUM ALDIĞIM CEVAP DAHA BENIM GIBI AMASYA BURSA DANDA MAGDUR ARKADASLAR VARMIŞ. BU SAHIS ISPARTA MERKEZ ANADOLU MAH- ISPARTA YALVAC - ISPARTA -GELENDOST GIBI FARKLI ADRESLERDEN YUSUF KARAHAN-YUSUF KARA -MUHAMMED KARAHAN GIBI FARKLI ISIMLERDE ILANLAR ACIYOR TELEFONU 0 544 913 65 12 DIKKAT EDIN ARKADASLAR BU ADAMDA VICDAN ALLAH KORKUSU, HARAM HELAL DIYE BIRSEY YOK...

Abicim çok geçmiş olsun.Konudaki mesajların tümünü okudum. Ben de o şerefsizle alışveriş yapma yanlışına düşenlerden birisiyim. Beste müzikten Adil abinin bahsettiği amasyalı şahıs benim. Aynen senin gibi benim de o insanlık dışı yaratıkla internet üzerinden de olsa yaklaşık 2 yıllık dostluğumuz vardı. Bana da 1850 liraya v2 plus göndercekti. Ama gele gele or700 v1 geldi. Org elime gelir gelmez hemen aradım kendisini telefonda alttan almaya başladı. "tamam hatamı en kısa zamanda düzeltcem, pazartesi günü paranı yatırıyorum, benim de bir itibarım var o yüzden kimseyi mağdur edecek kadar .... çocuğu değilim" falan dedi. bu şekilde beni bir aydan fazla salladı. dediğin gibi benim de telefonlarımı açmıyordu. en sonunda bana telefondan küfür içerikli mesajlar gönderdi. tabi benim de tepemin tası attı. daha sonra en yakın akrabalarıyla irtibat kurdum ve Allah sizi inandırsın yemin ederim en yakın akrabaları onunla aynı soyadı taşıdığı için utanıyor. babasının numarasını aldım ve babasıyla görüştüm 2-3 defa. ancak babası da tıpkı oğlu gibi artık telefonlarımı açmıyor.

yani hocam uzun lafın kısası aylardır ben ne kendisinden ne de babasından paramı geri alabildim. yaklaşık 1 hafta önce de tekrar beste müzikten adil abiyle görüştüm ve duyduklarıma bir kez daha şok oldum. bu yusuf karahan denen dolandırıcı adil abiyi o kadar zarara uğrattığına göre bizlere bunları yapması gayet doğal. ama unutmasınki arkasında bir sürü dolandırdığı, haksız yere parasını aldığı insanlar var. çekirge bir zıplar iki zıplar..... yusuf karahan yakında yakayı ele verecektir herkes bundan emin olsun!..

Bu arada abicim özelden bana tel numaranı yazarsan daha detaylı görüşürüz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Öncelikle geçmiş olsun. Bu tür insanlar elbette öbür tarafta cezalarını çekecektir, ancak bu tarafta da cezalarını çekmeleri için elimizden geleni yapmalıyız. Gönderdiğiniz para dekontu adres telefon bilgisi varsa savcılığa giderek hakkında suç duyurusunda bulunursanız en azından ceza almasının yanı sıra zararınızın tazminini de sağlayabilirsiniz.

Öcelikle geçmiş olsun

Şimdi yıllardır bizler uyarı yaparız çok tanısanızda bu para işidir güveni olmaz

Aletin yanına gidiceksiniz görücek deniycek öyle Alıcaksınız

ve tekrar

UYARI YAPALIM TRAKYA MÜZİK ADINI KULLANIP TA BÖYLE ORG ŞÖYLE ORG

İLANLARINI YÖNETİCİ VEYA MOD ARKADAŞLARA SORMADAN

KİMSE BU TÜR ALIŞ VERİŞE GİRMESİN

SORUM LULUK TM NİN DEĞİLDİR BU ŞEKİLDE BİLİNE

SİTEMİZDE REKLAMLARI OLAN BAYİLER VAR KİŞİ LER VAR

DİKKATLİ OLUN EMEK VERİP KAZAN DIĞINIZ PARAYI ....... YEDİRMEYİN

VE AYRICA BU ŞEKİLTE DOLANDIRICI OLAN ÜYE İSİMLERİNİ

YETKİLİ ARKADAŞLARIMIZA ÖZEL MESAJ LAR YOLU İLE PM ATINIZ Kİ YASAKLANSIN

SAYGILAR TM YÖNETİMİ BERKÇİK

Moderatör tarafında düzenlendi:

yasal takıbe basladım zaten arkadaslar.bır o kadar daha masraf edecegım belkı ama bunu onun yanına bırakmaya nıyetım yok.ilgi ve alakanıza tesekkur ederım. herkısıye guvenmemeyı öğrendım gecte olsa kımsenın basına gelmemesı dılegıyle.....

Geçmiş olsun, malesef ortalıkta bu tip dolandırıcılar o kadar çokki o yüzden dikkatli olmak lazım zaten en büyük numaraları baştan insana tiyatro oynayıp güven kazanıp asıl vurgunu o zaman yapıyorlar genel özellikleri bu. Bende bu tip dolandırıldığım için artık ticarette acımasız ve kimseye güvenmemek gerektiği ve samimiyet kurulsa bile iş paraya geldimi taviz vermemek gerektiğini anladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...