SITEMIZ UYESI efesblue nıclı uye muhammed yusuf karahan dolandırıcıdır. DIKKATTTT...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SITEMIZ UYESI efesblue nıclı uye muhammed yusuf karahan dolandırıcıdır. DIKKAT

Arkadasım oncelıkle gecmıs olsun adına cok üzuldum bole konularda bı adamdan referans almadan ws yapmadan ve karsındakı adam cok guvendıgınde olsa direk nasıl para yolluyosunuz En basidi kotu postane kargonun karsıdan odemelı sıstemı ıle alın postane o konuda cok kargo sırketın saglam ama uzerıne dus derım ve burdan klavyecı arkadaslara dıycegım gormeden almayın esnafta olsa evlıya evladı deıl saygılar....

Cevap: SITEMIZ UYESI efesblue nıclı uye muhammed yusuf karahan dolandırıcıdır. DIKKAT

yasal takıbe basladım zaten arkadaslar.bır o kadar daha masraf edecegım belkı ama bunu onun yanına bırakmaya nıyetım yok.ilgi ve alakanıza tesekkur ederım. herkısıye guvenmemeyı öğrendım gecte olsa kımsenın basına gelmemesı dılegıyle.....

Hah! Tamam işte... Böyle olmalısın. Belki biraz zaman alacak ama yinede d şerefsizin yanına bırakmaman lazım. Daha öncede belirtmiştim, sanaldan yapılan dolandırıcılığın cezası daha fazla. Kesinlikle peşini bırakma. Keşke imkanım olsa, seninle birlikte uğraşabilsem. Kolay gelsin.

geçmiş olsun kardeşim yasal takibe başlamışsın işallah bir an önce bulur paranı alırsın sabaha kadar ekmeyimiz için sarhoş eylendiriyoruz sonra şerefsizin biri çıkıp elimizden alıyor sana allah başka yerden verir ama allah ondan senin hakkını nasıl çıkarır onuda allah bilir bu ib...... dilini keseceksin bak nasıl konuşup adam dolandırıyorlar elimizden gelen bir şey olursa seve seve yardımcı oluruz kardeşime tekrar geçmişolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...