• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Sızce hangı orgu almalıyım

Cevap: Sızce hangı orgu almalıyım

pa 80 tabiki :) usta set ritim ses yönnden düğndeki rahatlık yönunden ben pa80 derim baba alet kimseye yalvarmassın en azından set yokmu die istedigini yukle sil nasıl istersen o seti yuklersin hayırlı işler

PA80 2SENE ONCE VARDI KULLANDIM PARAYA SIKIStm SATTIM 1AY KULLANDIM PA500TR 3AY KULLANDIM SESLERI GUZEL RITIM SAUNDU ZaYIF OR700 V2PLUSU DENEMEK ISTIYORUM AMA ALETE ISINAMAZSAM PA80 LE YADA PA500TR ILE TAKAS OLUNURMU

PA80 2SENE ONCE VARDI KULLANDIM PARAYA SIKIStm SATTIM 1AY KULLANDIM PA500TR 3AY KULLANDIM SESLERI GUZEL RITIM SAUNDU ZaYIF OR700 V2PLUSU DENEMEK ISTIYORUM AMA ALETE ISINAMAZSAM PA80 LE YADA PA500TR ILE TAKAS OLUNURMU

Takas olur tabiki neden olmasın, her malın bir alıcısı vardır.

Ben pıyanıst degılım ıstıyorumkı ıyısı guzelı olsun cevremde cok ıyı pıyanıstler var hepsınde pa55tr pa80 pa800 var or700 alsam aletı ısletıcek yada yardımcı olucak kımse yok cevremde ugrasmazlarda pa80ı bugun alsam yardımcı olucak cok kısı var cok kararsız kaldım

valla ben or 700 derim dostum

konu gunceldir

bende or 700 v2 plus kullanıyorum bende yorum yapmiim o zman :)

bende or 700 v2 plus kullanıyorum bende yorum yapmiim o zman :)

or700v2 plus tan once pa80 yada pa500tr kullandinmi hangisi iyi sence benim actgm gibi bi konu bi arkadas acmisti herkes birbinin orgunu kotuluyo bu yuzden boyle yazdim

perküsyonlar çok sağlam altyapılar zayıf gelsin tam düğün işi olsun dersen pa80, ama ben kaliteli müzik yapacam,altyapıları dolu dolu olsun, müzik benim için oyun havası halaydan ibaret değil dersen or700v2 plus derim.

bide şu durum var eğer salonda falan çalmayı düşünüyosan, bizim bağlamacılar hep korg sever, bağlamacı dırdırı çekmeyeyim dersen pa80, yok ben or700v2plusı bağlamacılara sevdiririm dersen or700v2plus derim:)
not: tüm yazılanlar benim şahsi görüşümdür:):)
pa80 benim orga başlama sebebimdir bende yeri ayrıdır ama sıfır or700v2plus dururken 10 yıllık cihaza o kadar para vermek hiç bana göre değil