- Enst.
- KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Cevap: Sızce hangı orgu almalıyım
50 ye yakin piyanist arkadasim abim var hepside uzman yamaha kullanan yok hepsi pa80 pa800 yamaha alirsam picbendi korg picbendi yapcam dugun nisan yilbasi programida yapilcak ben acemiyim orgu olmaxan bi piyanistle takiliyorum oda 3ay a1000 kullanmis cok kararsizim takildgm piyanist editleme ritim yazmada uzman ama korgta uzman
perküsyonlar çok sağlam altyapılar zayıf gelsin tam düğün işi olsun dersen pa80, ama ben kaliteli müzik yapacam,altyapıları dolu dolu olsun, müzik benim için oyun havası halaydan ibaret değil dersen or700v2 plus derim.
bide şu durum var eğer salonda falan çalmayı düşünüyosan, bizim bağlamacılar hep korg sever, bağlamacı dırdırı çekmeyeyim dersen pa80, yok ben or700v2plusı bağlamacılara sevdiririm dersen or700v2plus derim
not: tüm yazılanlar benim şahsi görüşümdür
pa80 benim orga başlama sebebimdir bende yeri ayrıdır ama sıfır or700v2plus dururken 10 yıllık cihaza o kadar para vermek hiç bana göre değil
50 ye yakin piyanist arkadasim abim var hepside uzman yamaha kullanan yok hepsi pa80 pa800 yamaha alirsam picbendi korg picbendi yapcam dugun nisan yilbasi programida yapilcak ben acemiyim orgu olmaxan bi piyanistle takiliyorum oda 3ay a1000 kullanmis cok kararsizim takildgm piyanist editleme ritim yazmada uzman ama korgta uzman