• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Sızce hangı orgu almalıyım

Cevap: Sızce hangı orgu almalıyım

perküsyonlar çok sağlam altyapılar zayıf gelsin tam düğün işi olsun dersen pa80, ama ben kaliteli müzik yapacam,altyapıları dolu dolu olsun, müzik benim için oyun havası halaydan ibaret değil dersen or700v2 plus derim.

bide şu durum var eğer salonda falan çalmayı düşünüyosan, bizim bağlamacılar hep korg sever, bağlamacı dırdırı çekmeyeyim dersen pa80, yok ben or700v2plusı bağlamacılara sevdiririm dersen or700v2plus derim:)
not: tüm yazılanlar benim şahsi görüşümdür:):)
pa80 benim orga başlama sebebimdir bende yeri ayrıdır ama sıfır or700v2plus dururken 10 yıllık cihaza o kadar para vermek hiç bana göre değil

50 ye yakin piyanist arkadasim abim var hepside uzman yamaha kullanan yok hepsi pa80 pa800 yamaha alirsam picbendi korg picbendi yapcam dugun nisan yilbasi programida yapilcak ben acemiyim orgu olmaxan bi piyanistle takiliyorum oda 3ay a1000 kullanmis cok kararsizim takildgm piyanist editleme ritim yazmada uzman ama korgta uzman

Gel kardeşim sana Pa55 verelim hem yakınızBen gebze deyim.Sende pendikte.Güzel alet pa55 pişman olmassın.1800 TL

Gel kardeşim sana Pa55 verelim hem yakınızBen gebze deyim.Sende pendikte.Güzel alet pa55 pişman olmassın.1800 TL
tskler pa55 dusunmuyorum soylediginiz fiyata pa500tr buldum bi ihtimal alabilirim pa500tr

pa800 dersen iş değişir kardeşim ama 80-700 kıyaslamasında ben or700v2 plus derim. esasen ben pa800 almayı çok düşündüm ama kimde pa800 görsem kesin bikaç tuşu basmıyo yada içine göçüyo benim orgumda 1 tuş sıkıntılı olsun huzursuz oluyorum,yamahada bu tarz sıkıntıları hiç yaşamadım ben or700v2 plus diyorum tabiki karar senin

pa800 dersen iş değişir kardeşim ama 80-700 kıyaslamasında ben or700v2 plus derim. esasen ben pa800 almayı çok düşündüm ama kimde pa800 görsem kesin bikaç tuşu basmıyo yada içine göçüyo benim orgumda 1 tuş sıkıntılı olsun huzursuz oluyorum,yamahada bu tarz sıkıntıları hiç yaşamadım ben or700v2 plus diyorum tabiki karar senin
oyle alismisim pa80 pa800 gormeye duymaya yamaha ya hic yaklasmadim bile tus aqizasi picbend arizasi bana dokunmaz yapimi zor degil benim icin saundu tane tane duymak istyorum tesisatta herrsey guzel tesisata girince o saundun yarisi bile yok bide v2plusta mic girisi uarmi alet cabuk isiniyo elekthrik kablosunu hoparlorun altina yapmislar

arkadaşım madem çevrendeki herkes korg kullanıyor ve sen de acemiyim diyorsun, etrafımdakiler ritim felan yapıyorlar, ustalar, hepsi de korg kullanıyor, kimi 80 kimi 800...

o zaman sende al bir korg, oluver lord :D
(sen kafanda bitirmişsin işi)