Pa80 güzel ama benim gibi sık yükleme vs. işlemleri yapanlar için data alışverişi yönünden sıkıntılı. Sahne için birebir, uygun seti yükler sahnenize bakarsınız.
Pa80 güzel ama benim gibi sık yükleme vs. işlemleri yapanlar için data alışverişi yönünden sıkıntılı. Sahne için birebir, uygun seti yükler sahnenize bakarsınız.
Kardesim ben medeli ile bk 5 arasinda kalmistim bk5 cilere soru sordum 1 haftadir kimse bisey yazmiyor ama ben bunu pa80 kullananlara sorsam 1 saat surmezdi cevap yazilmasi emin ol her turlu derdine burdan derman bulursun. medeli dante bak diyecem hem pratik hemde kaliteli ve destek var arkasinda fakat sesler sana kuru gelebilir efekler falan.ben medeli bakiyorum ama kendi ortamimiz icin oyle dugun dernek olayina deyil.birde bk5 i denemen lazim diye dusunuyorum aletin pratik olmadigini soyleyebilirim ama kesinlikle kalitesiz diyemem..hakkinda hayirlisi olsun .
Aslinda bu kadar dusunmenize gerek yok derim,sayet ben yerinizde olsam bu kadar temiz pa80 i 1400 tl ye bulduysam gozu kapali alirim,cunku 1gun sonraya min.1800 tlye hemen satarsiniz,tabi bu isin ticari boyutu konuyla pek ilgili degil.
Siz alin pa80 i cunku fiyati ve temizligi coook uygun,deneyin calin,olmadi begenmedinmi geri karla satman en fazla 2 gununuzu alir,ondan sonrada bk-5 alirsiniz,aslinda bir tasla 2 kus gibi,ama tersi zor cunku bk5 bu kadar kisa surede zarar etmeden satmak cok zor tabiii.Bence pa80 le ipin ucunu bir cekin bakalim,neticede kaybedecek hic bir seyiniz yokkk