• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Sona Erdi...

Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Sona Erdi...

3 aRkadaşımızı tebrik ederim diğer arkadaşlarımızada teşekkürler..

Tüm başarı alan arkadaşları ve katılan tüm arkadaşları canı gönülden kutlarım sevgi ile kalın herdaim...

dereceye giren arkadaşlarımızı abilerimizi tebrik ederim gerçekten güzel yarışma idi,
saygılar

Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ederim. Gerçekten güzel ve çekişmeli bir yarışma oldu.

Tebrikler arkadaşlar...

Tebrik ediyorum Arkadaslarimizi
Fatih Siftahi burda yapti, insallah 2013 te girecegi digger yarismalardada ayni basariyi gosterir ....
Burda Verdigimiz destegi Eger bi aksilik olmazda TV de de bizi temsil edecek olursa tekrarlayalim lutfen :)
Basarilarinin devamini dilerim...

ilk önce ilk üçe giren, sonrada katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum...

güncel, bilgilendirme...

Ch.

Merhabalar.

Ben de öncelikle , bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde çaba gösteren değerli arkadaşlarımızı tebrik ederek sözlerime başlamak isterim.Sonra da tabi ki değerli katılımcı ve paylaşımcı arkadaşlarımızı tebrik ederim.

"Fatih-80" arkadaşımı birinci olması dolayısıyla ayrıca kutlarım.Keza sevgili Bahadır Hocam'ı da kutlarım.

Gördüğüm kadarıyla bu yıl yarışmacı sayısında bariz oranda bir artış oldu ; ancak oylama oldukça kısır geçti.Umarım sonraki yarışmalarda , plânlanan , düşünülen değişiklikler hayata geçirilerek yarışmadaki heyecan daha da arttırılabilir.

Herkese selâmlar , sevgiler...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bence yarışan eserlerin hakettiği bir sonuç olmuş.3 parçada birbirinden değerli tekrar tebrik ediyorum...