• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Sona Erdi...

Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Sona Erdi...

hepside birbirinden güzeldi.seçmek zor oldu.bende, ilk üç ,e giren arkadaşlarımızı canı gönülden kutlluyorum.

tebrikler...

günceldir...

Ch.

dereceye giren arkadaşlara bende tebriklerimi sunuyorum, bende çok uğraştım bu yarışmaya katılabilmek için, evde bir stüdyo kurdum resmen ama istediğim kayıt kalitesine ulaşamadım, o anki hallerimi görseydiniz ölürdünüz gülmekten ama şimdi başardım seneye kendi bestemle kendi sesimle hücum kayıt katılıcam. para ödülü olsaydı bu kadar uğraşmazdım sırf o madalyayı alabilmek için yırtındım ama seneye iddalıyım ilk üçteyim kesin :)

konu günceldir...

Ch.

güzel bir yarışma sona erdi...bu defa bayağı heyecanlı geçti...katılım çok olsada sık sık demolarını dinlediğimiz bir çok arkadaşımız nedense bu yarışmaya katımadı...yarışmaya katılan demolar çok kişi tarafından dinlenmiş olmasına rağmen oylama beklediğimiz yoğunlukta olmadı...
büyük bir yetenek olan Fatih performansı ve seçtiği müzik türüyle oyların çoğunu alarak birinciliği kazandı...Fatih in birinci olmasında yukarda da belirtiğim gibi müzik türü seçiminin de katkısı oldu...ama Fatih in sitemizde yayınlamış olduğu diğer demolarınıda göz önünde bulundurursak birinciliği hak ettiğini görürüz...
diğer katılımcı arkadaşlarımızında yeteneklerini ve başarılarını zaten biliyoruz...
ilginç olan entellektüelliği ve müzik seçimleri daha üst seviyelerde olan arkadaşlarımız basit çalışmalarla yarışmaya katıldılar.................
neyse sonuçta biz:TRAKYA MÜZİK kazandı..önemli olanda bu.....
sevgiler,saygılar ,selamlar hepinize....