• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması

Trakya Müzik Demo Yarışması Hakkındaki Düşünceleriniz Nelerdir?

• Kullanılan toplam oy
    62
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması

Arkadaşlar başvuru için süremiz dolmuştur...
Şimdi lütfen katılacağını belirten arkadaşlar en geç 27 Aralık ta olmak üzere bana çalışmalarını yollasınlar...Tabii bu ratihten evvel de gönderebilirsiniz...
Başarılar dilerim...

Ch.

Başarılar dilerim arkadaşlar

sabırsızlıkla bekliyorum.neler çalınıp söylenecek acaba.kulaklarımızın pası silinecek.bütün arkadaşlara başarılar dilerim.

Ben yolladım size aldınız inşallah ve biliyorum ses kalitesi benimki sizler kadar değil elimdeki imkanlarla yaptım özel ses kartım gibi şeyler yok direk hd kamera ile aldım sesi...

yoğun iş temposundan biraz kafayı dağıtmak için güzel bir aktivite oldu banada, ama dün akşam kayıt yaparken halimi görseydiniz bayılırdınız gülmekten :) saat 7:30 dan 11'e kadar programı pc ye yükledim orgun çıkışlarına bağladım baktım kayıt patlak hoparlörden dinler gibi olmuş, kulaklık girişine taktım kayıt süper ama bu sefer ne çaldığımı duymuyorum gittim salondan amfiyi getirdim kulaklıktan pc ye out dan amfiye amfinin kulaklık çıkışından dinlemeyle acaip bir bağlantı kurdum ama yine olmadı out çıkışlar jak sokunca yine kayıt bozuldu :) bende son çare parçayı org a kaydettim sonra şarkıyı kayıttan çaldırıp pc ye kaydettim :D işte o anın görüntüsü ;

Ekli dosyalar

• DSC00037.jpg
    DSC00037.jpg
    182 KB · Görülen: 205

şu ana kadar demolarını bana ulaştıran üyeler;

evet demolar bekleniyor arkadaşlar...son 6 gün...

Ch.

Slm Demoyu yolladim ve bu arada tüm yarismaci arkadaslara tekrardan basarilar diliyorum eminin mükemmel demolar cikacak,,

not.Tabiki Trakmuzik ve yarismayi düzenleyen ChordSolo kardesime sonsuz tsk,lerimi sunarim,saygilar

şu ana kadar 16 arkadaşımızın demosu geldi...katılım yapacak arkadaşların 27 Aralık'a kadar demolarını bekliyorum...

Ch.

Bu sene katılım daha da iyi :) Benim aklıma takılan, şimdilik 16 demo var.. bu demoların ortalama süresi 3 dk olsa, tüm demoları dinlemek 48 dk sürer..

Acaba oylama yaparken tüm demoları dinleyip objektif bir şekilde oy verebilecek miyiz.. Zaman uzun çünkü.. ilk dinlediğimiz 4 5 demodan en hoşumuza gideni oylar mıyız acaba..

Sadece düşünüyorum yani.. psikolojik olarak irdeliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...