• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması

Trakya Müzik Demo Yarışması Hakkındaki Düşünceleriniz Nelerdir?

• Kullanılan toplam oy
    62
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması

Bu sene katılım daha da iyi :) Benim aklıma takılan, şimdilik 16 demo var.. bu demoların ortalama süresi 3 dk olsa, tüm demoları dinlemek 48 dk sürer..

Acaba oylama yaparken tüm demoları dinleyip objektif bir şekilde oy verebilecek miyiz.. Zaman uzun çünkü.. ilk dinlediğimiz 4 5 demodan en hoşumuza gideni oylar mıyız acaba..

Sadece düşünüyorum yani.. psikolojik olarak irdeliyorum :)

Dostum , "oylama zaman dilimi" uzun tutulduktan sonra bir sorun olmaz.Günde üç-dört demo bile dinlesen tüm demoları dinlemen bir hafta gibi bir zaman alır.Zaten oylama da uzun sürdüğü için kesinlikle sorun olmaz.

Selâmlar...

şu ana kadar 16 arkadaşımızın demosu geldi...katılım yapacak arkadaşların 27 Aralık'a kadar demolarını bekliyorum...

Ch.
chordsolo ustam, benim eser geldi mi acaba ismimi göremedim de göndermiştim, tekrar gönderi mi, teşekkürler

Arkadaşlar, demo gönderim süresi bugün doluyor, ancak hala katılacagini bildiren arkadaşlardan bazılari hâlâ demolarini göndermediler.Bu akşam23e kadar mazeretsiz olarak çalısmalarini göndermeyenler yarısmadan diskalifiye olacaklardır...
Ch.

ben hala yollayamadım :(

bende gönderemedim hala cebelleşiyorum pc, amfi , klavye , kablolar ama hala kaliteli bi kayıt alamadım. ya çaldığımı duymuyorum, ya söylediğimi duymuyorum , ikisini birden duyarsam kayıt bozuk oluyor, artık son çare arkadaşımın pa800 ü ödünç alıcam mikrofon takılıyor ya belki olur. bu saatten sonra ses kartı alamam artık :(

Ekli dosyalar

• DSC00037.jpg
    DSC00037.jpg
    182 KB · Görülen: 194

arkadaşlar bu gece yarışma konusunu açacağım.gönderecek arkadaşlar lütfen saat 2300 e kadar yollamaya çalışsınlar...

Ch.

galiba bende katılamayacağım kayıt yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...