• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Transpose olmasaydı???

Cevap: Transpose olmasaydı???

önemli olan transpoze yapmak deyil önemli olan eseri çalmak transpoze yapmadan çalan birçok kişi gördüm müzikle alakası yok tüm parçaları ya yanlış çalıyorlar yada müzik ruhu yok ne fayda transpoze yapmamış))

OmeXrRoland hocama katılıyorum....Transpoze olmasaydı kabiliyetli olup yerinden çalabilenler çalabilecekti....çalamayanlarda orgcu olamayacaktı... ve müzisyen az olduğu için daha değerli bir meslek olacaktı...

evet sallasan müzisyen şuanda teknoloji geliştikce herkes bu işe atlar oldu artık insanlar gerçek müzisyenlere bile inanmıyor hadi len zaten alet kendi çalıyor kimi yiyon sen diyor. ayar oluyorum sırf mu kofti piyanistler yüzünden mesleği bırakacam bizimde kalitemizi düşürüyolar fiyatları düşürüyolar.

Cevap: Re: Transpose olmasaydı???

önemli olan şey tranpoze tuşunu kırıp yokmuş gibi davranmak muhahahahah :)

to be or not to be (olmak yada olmamak ) işte bütün mesele bu önemli olan şey budur dostum :)

Transpose kullananlara orgist.....
Tüm akorlarI yerinde ve üzerinde çalanlara piyanist denir....

kullanmadığım için bişe diyemem :)

Hocam bende re do la fa diyez sol la mi be mol mi var ama gene de re den çalıyorumne olur olmaz diye şimdi 3. Klavyeyi alicam nasipse gerçekten zor olacak kasimak lazım

Bi de şöyle birşey var hocalar. Ben orkestra da çalıyorum bizde eksik dokuz lar sus 4 ler dim-semi dim ler olmadan olmuyor. Her kararda baba gibi armoni yapmak için çok sıkı çalışmak lazm..