- Web sitesi
- chordsolo.wixsite.com
- Enst.
- Yamaha PSR670&750
Arkadaşlar bazılarınızın bildiği üzere yaklaşık 1 haftadır Antalya'da bir otelde ailemle birlikte tatil yapıyorum...
Herşey iyi güzel hoş...
Fakat, burada bulunduğumuz günlerin 4 gecesinde otelin bir bölgesinde canlı müzik yapıyorlar.Dışarıdan değişik gruplar geliyor...
Her gece program öncesi alet edavat dizen elamanları görünce heyecanlanıyorum, canlı müzik dinleyeceğiz diye...
Ama bir gece hariç hep hayal kırıklığına uğradım...
Hakikaten laptop çıktı ve mertlik bozuldu!
Yahu bir Allahın adamı canlı çalmaz mı?Yalan yanlış gitarla atılan birkaç akor, üzerine bağrın dur...!
Bu mudur müzik?
Tuhaf bir tesadüf ki, bir altyapı da bu sitede benim yaptıklarımdandı...Adam solo atacağım diye anasını belledi...!
Bu gece sahnedeki ekipman aynen şöyle idi;
Klavye-gitar-full donanımlı bir perküsyon...
İşte dedim bu gece tamamdır bu iş...
akıllara zarar...
Anfiye bile bağlı olmayan klavye...
Gitarcının önünde tuhaf bir cihaz duruyordu.Programdan önce merakımı yenemeyerek adamın yanına gittim ve sordum ne olduğunu...
Adam bilgiç bir edayla "set up, gitar için" dedi...
"haaaa" dedim kendi kendime...
Set up'ın üstünde bir laptop vardı...
Yahu bir düğmesine dokunaydın o "set up" ın be adam...!
sitelerde dolaşıp duran altyapılar üzerine bağırdı durdu...bağırdı durdu diyorum şarkı söylemek ile de yakından ilgisi yok elemanın...
Dün geceki grup ise daha da faciaydı zaten...
Aklıma İstanbul'a gittiğimde daveti üzerine uydur kaydır bir salonda nişan gecesi çalan Anıl Abi ve partneri İstek geldi...
Adamlar bir gitar ve klavye ile alt tarfı bir nişan gecesinde kalburüstü müzik yaptılar, kulaklarımın pası silindi adeta...
Geçenlerde telefonla konuştuk sevgili Anıl Abiyle...
Çalarken son derece keyif almalarına rağmen, ayda bir programa çıkarsa gidiyorlar...
İstanbul gibi yerde iş bulamıyor gariplerim...
İşte memleketteki müzikalite bu maalesef....
Ch.
Herşey iyi güzel hoş...
Fakat, burada bulunduğumuz günlerin 4 gecesinde otelin bir bölgesinde canlı müzik yapıyorlar.Dışarıdan değişik gruplar geliyor...
Her gece program öncesi alet edavat dizen elamanları görünce heyecanlanıyorum, canlı müzik dinleyeceğiz diye...
Ama bir gece hariç hep hayal kırıklığına uğradım...
Hakikaten laptop çıktı ve mertlik bozuldu!
Yahu bir Allahın adamı canlı çalmaz mı?Yalan yanlış gitarla atılan birkaç akor, üzerine bağrın dur...!
Bu mudur müzik?
Tuhaf bir tesadüf ki, bir altyapı da bu sitede benim yaptıklarımdandı...Adam solo atacağım diye anasını belledi...!
Bu gece sahnedeki ekipman aynen şöyle idi;
Klavye-gitar-full donanımlı bir perküsyon...
İşte dedim bu gece tamamdır bu iş...
akıllara zarar...
Anfiye bile bağlı olmayan klavye...
Gitarcının önünde tuhaf bir cihaz duruyordu.Programdan önce merakımı yenemeyerek adamın yanına gittim ve sordum ne olduğunu...
Adam bilgiç bir edayla "set up, gitar için" dedi...
"haaaa" dedim kendi kendime...
Set up'ın üstünde bir laptop vardı...
Yahu bir düğmesine dokunaydın o "set up" ın be adam...!
sitelerde dolaşıp duran altyapılar üzerine bağırdı durdu...bağırdı durdu diyorum şarkı söylemek ile de yakından ilgisi yok elemanın...
Dün geceki grup ise daha da faciaydı zaten...
Aklıma İstanbul'a gittiğimde daveti üzerine uydur kaydır bir salonda nişan gecesi çalan Anıl Abi ve partneri İstek geldi...
Adamlar bir gitar ve klavye ile alt tarfı bir nişan gecesinde kalburüstü müzik yaptılar, kulaklarımın pası silindi adeta...
Geçenlerde telefonla konuştuk sevgili Anıl Abiyle...
Çalarken son derece keyif almalarına rağmen, ayda bir programa çıkarsa gidiyorlar...
İstanbul gibi yerde iş bulamıyor gariplerim...
İşte memleketteki müzikalite bu maalesef....
Ch.