• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

tyros4 mu pa3x mi almaliyim, yardim lutfen beynim sulandi

Cevap: tyros4 mu pa3x mi almaliyim, yardim lutfen beynim sulandi

hah tamam iste olay bu, cevaplarinizdan sonra kesinlikle t4 diyorum. yalniz pitch band acaba kullanabilirmiyim cunku g800 kullaniyordum. alisiriz herhalde.. cok sagolun aydinlattiginiz icin.

hah tamam iste olay bu, cevaplarinizdan sonra kesinlikle t4 diyorum. yalniz pitch band acaba kullanabilirmiyim cunku g800 kullaniyordum. alisiriz herhalde.. cok sagolun aydinlattiginiz icin.

Çok uzun sürmez.Rahat alışırsınız.Zevk meselesi de olsa A1000tr varken ben keman sesinde çalıştım o pitchbend ile.Ciddi anlamda da yol katettim kendime göre.

bende roland,korg derken herhalde 15 yıl çubuk pitch bender kullandım.tyros 2 yi alınca 1 haftada alıştım yuvarlak pitch bender a.sorun olmuyor.

T4 de Sound Gerceginin aynisi Canli Muzik Tadi vermiyor Diye yakinanlari duydum yani artik karar size ait ;)
Ayrica 3x ile T4 u kiyaslamak olmaz aslinda farkli klasmanda sayilir bu aletler fiyat performans anlaminda...
2.el piyasasinda 3x i satmaniz cok kolay olur bunuda goz ardi etmemek lazim degerini korur Tyrosa gore aklinizda olsun
Ritim ses konusunda Dr Salim ve Batuh size gereken yardimi yapar onu dusunmenize gerek yok ...
Yanliz Korg kullanmadiysaniz o Kadar set ismi aklinizi karistiracaktir pismanlik bile yasabilirsiniz demedi demeyin Korg alip denemenizde fayda var bazi seyleri anlamaniz icin...
umarim yardimci olur karariniza

Bence tartışması bile olmaz... Hele nakit sorunu yoksa, tabi ki Tyros 4:)

Valla param olsa. hiç bir şey olmasa yine Tyros4 alırım. Hele Black Edition...:)

Bence tartışması bile olmaz... Hele nakit sorunu yoksa, tabi ki Tyros 4:)

Valla param olsa. hiç bir şey olmasa yine Tyros4 alırım. Hele Black Edition...:)

black edition nedir tyros4 un bir versiyonumu bilgi verirseniz sevinirim.

black edition nedir tyros4 un bir versiyonumu bilgi verirseniz sevinirim.

Evet belirli bir sayida tyrosun 10.yili serefine uretilmis Siyah kasa 1GB ram ve bazi Premiuim ses ve ritimler extra olarak yuklenmis olarak satilan modeli...
Belkide Son Tyros Cunku Yeni bir seri uzerinde Calistiklari ustune bazi dedikodular var T4 Cikalida Baya bir oldu...

bence nakit sıkıntınız yoksa t4 e para vereceğinize pa3x + yamaha a2000 alın derim ;) hem a2000 güncelleniyor artık sürekli gündemde olan bi cihaz.. t4 kullanıcısı pek fazla olmadığı için nevalesi pa3x kadar olmayabilir...

pa3x+ a2000 süper olur bence.. t4 parasına gelir size :) ikisinide tadın derim

oncelikle onerileriniz icin cok tesekkurler. ayrica nakit sikintim yok demedim. sadece alet icin kendime fiyat limiti koymadim. cunku uzun zaman kullanmayi dusunuyorum ve pisman olmayacagim bir sey olsun istiyorum.

bence nakit sıkıntınız yoksa t4 e para vereceğinize pa3x + yamaha a2000 alın derim ;) hem a2000 güncelleniyor artık sürekli gündemde olan bi cihaz.. t4 kullanıcısı pek fazla olmadığı için nevalesi pa3x kadar olmayabilir...

pa3x+ a2000 süper olur bence.. t4 parasına gelir size :) ikisinide tadın derim

Çok mantıklı. ;) keşke imkan olsada bizde alsak