- Enst.
- ROLAND E70 & KORG PA800 256 MB V2
Sevgili arkadaşlar değerli müzisyenler hobi amaçlı olarak bir ev kullanıcısıyım.Bu derlediğim 3.üncü set oldu.Umarım beğenirsiniz.Demolarını yayınlamıştım olumlu tepkiler aldım gerek forum ekranından gerek özelden mesajlar geldi sağolun varolun.Demolarda ritimlerin başında yazan ismimi kaldırdım yükleyeceğiniz sette sadece ritim isimleri var .Ben önceki setimin üzerine 30'dan fazla pa800 ritimi editledim gerçekten zahmetli ve uğraş verici bir işti ama doğrusu değdi.Bir çok ritimde kit sorunu yaşadım çoğu DRUM yada PERC. silerek elimden geldiğince sil baştan yaptım.Buradan belirtmek isterimki pa800 için bu ritimleri yazan üstadlara sonsuz teşekkürü borç bilirim sizlerde sağolun varolun.Gelin hep birlikte bu şekilde editleme çalışmaları ile bu aleti canlı tutalım derim.Evde benim gibi takılan arkadaşlara bol eğlenceli , bu işten ekmeğini kazanan arkadaşlara da bol kazançlar dilerim.YORUMLARINIZI EKSİK ETMEZ İSENİZ SEVİNİRİM ÇÜNKÜ YORUMLARINIZ ÖNEMLİ BU YORUMLAR DOĞRULTUSUNDA YA DEVAM YA DA TAMAM DİYECEĞİM.Lütfen seti yükledikten sonra bir zahmet yorumlarınızı yazınız.Bu kadar emeğe sizlerden çok şey istemiyorum herhalde..Sağlıcakla kalınız.SAYGILARIMLA
USER1 BANK RİTİMLER
KORG PA500TR 2014 SET 1 - YouTube
USER2 BANK RİTİMLER
KORG PA500TR 2014 SET 2 - YouTube
USER1 BANK RİTİMLER
KORG PA500TR 2014 SET 1 - YouTube
USER2 BANK RİTİMLER
KORG PA500TR 2014 SET 2 - YouTube
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: