• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

XD9 ve SX3000 için Yeni SAMPLE SESLERDEN OLUŞAN SET ÇALIŞMASI...

Cevap: XD9 ve SX3000 için Yeni SAMPLE SESLERDEN OLUŞAN SET ÇALIŞMASI...

eski bi ketron kullanıcısı olarak bende yazayım dedim,sevgili arkadaşım ketron için bişeyler yapma düşüncesi iyi hoş süper ama çok çok geç kalmış ve birçok ketron kullanıcısı bu yüzden elinden ketronu çıkarmıştır,zamanında bu gibi olayları çok duyduk çok bekledik çok yorum yazdık ama nedense kimse iplemedi,ve ketron devamlı düşüşe geçti ,şimdi kız gibi ketronu 1 milyara 1200 e almayanı dövüyolar ama millet yine dönüp bakmıyor ,hele hele,Korg PA600 QT modelinin doğum aşamasında herkez bu yeni çıkacak bebeği bekliyor bende dahil,nedenmi ,hem ucuz hem sampler alıyor hem nevalesi çok,eee şimdi bu şartlar altında artık ketron satarmı veya iş yaparmı,hele şu Korg pa600 bir çıksın sen piyasayı seyreyle o fiyatlar nasıl aşağıya iniyor o orglar nasıl öldüm pahasına gidiyor,bunu yazmamadaki sebeb korg pa600 ün ucuz olacak dedikleri için sanırım harbidende ucuz olacak,eee şimdi vatandaş 10 senelik orgumu alır yoksa biraz daha koyar sıfır orgmu alır,inanın bana öyle geliyor ki 5-6 milyarlık orgu olan bazı arkadaşlar bile bu pa600 ü bekliyor adamlar haklı yazık o kadar paraya,bunları yazmamdaki sebeb şu sevgili arkadaşım ketron için bişeyler yapmak istemen çok güzel ama çok geç kaldı bu çalışma ve org piyasasının hararetlendiği bu günlerde kimse ketron almıyor herkez beklemede orgları elden çıkaran çıkarana,sen okadar uğraşacaksın çok emek vereceksin ama senin bu çalışmlarına piyasa ne tepki verir bilemem,ketroncu kalmadı desem yeridir aslında süper bi cihazdı ama ilgisizlikten silinip gitti,iyi düşün taşın arkadaşım,saygılar

sayın okan bu kullanıcılar elinden çıkarttıda çöpemi attılar bu aletleri.!??ticari olarak el değiştirdi .sadece xd9 türkiyede 3500 adet satılmış.bu aletlerin birçoğu bugün piyasada çalışıyor biraz geniş düşünelim lütfen......

ketron xd9 profesyonellerin aletidir...hazırcı müzisyenler için değildir.ben bunu bilir bunu söylerim.ben çok memnunum orgumdan.ve hiç bir şeyde yapılmasa şu an üstündeki set le bile bir 5 yıl daha rahat götürür.

Coşkun kızdım KETRON İTALY e mesaj yazdım ingilizcem hiç iyi değil ama sanırım meramımı anlarlar mesajım aynen altadır.Hatta yapmazsanız kaynananız ishal olsun diyecektim ama espriden anlamazki elin ecnebileri :)

Hello.Im a Turkish user.(Im sorry dont speak english wery well)
thousands user are wait your new product because xd9 Turkish and sx3000 have perfect sound but old technology.Audya5T excellent machine but too expensive for us
You must do new ketron product for us. HOW TO BE new product:1-right-left pitchbend
2- 130 mb ram for free user(it must take free sample from autside)
3-Large colour screen
4-İt's to be all data transfer with usb flash memory(important)
5-other features can be as sx3000
Im waiting your answers.Byy

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam keşke türkçesinide yazsaydınız..:) gerçi büyük bir bölümünü anladım ..:)

hocam keşke türkçesinide yazsaydınız..:) gerçi büyük bir bölümünü anladım ..:)

Yunuscum aslında herkes biliyorki şu anki sx3000 pa800 deki gibi usb ile işlem yapsa,geniş renkli ekranı olsa 130 mb rami olsa ve 44hz lik bütün stereo sampleleri okuyabilse fiyatıda 3000-4000 aralığında olsa sx3000 ile yarışacak org olurmuydu? işte bende bunu anlatmaya çalıştım.Korga baksana pa serisine bir girdiler kullanıcılar aldığı ürünü daha tam anlamadan peşpeşe yenilerini sürdüler piyasaya kapitalist düzenin çarkı bu üret sat, kar et yine sat.
hayalimde hep ketronun sound kalitesi ile pa800 ün teknolojik üstünlüğünün harmanlandığı yeni ama fazla pahalı olmayan bir ketron modeli var.Ama bu gerizekalı ketron firmasının fazla bir ticari rekabet kaygısı yok ki....

yav ne şaşkın adamlarsınız tüm ketron kullanıcılarının hepsi o fabrikaya tek tek mesaj atın görün bak neler oluyor türkiyede en az 5000 tane ketron kullanıcısı olsa başlatın bir kampanya her ketron kullanıcısı 2 tane daha fazladan başka isimler (sahte) kullanarak bu sayı en az 7500 olur görün bak ne kıyametler kopuyor acık yaratıcılığınızı kullanın siz hiç "VİDEO" ları seyretmemişsiniz belli... sanal alemin gücünü hafife almayın... siz müzisyensiniz yav gerekirse birşarkı besteleyin ingilizce yollayın fabr,ikaya ne bileyim bir orta oyunu yapın

kimi demiş TÜRKİYE de şu kadar ketron satıldı kimi demiş ketron prof ların cihazı kimisi yazalım demiş ketron firmasına bakın neler oluyor,ben ketron ilk çıktığı sene aldım ve geçtiğimiz 6 ay önce elimden çıkarttım şimdi gelelim konumuza, ketron gerçekten on numara bir cihazdı ama malesef kendini güncelleyemedi hep kapalı kutu olarak kaldı bu konuları trakya müzik ailesi ve ketron kullanıcıları olarak taaa bilmem kaç sene önceden yazdık halada yazmaya devam ediyoruz ,yav arkadaşlar ketron firması daha Audya nın yazılım problemini çözememişken dahada eski XD9 veya sx3000 ile uğraşırlarmı,şimdi mesela yamahayı örnek alalım Yamaha A1000 için can başar bey veya Dr salim uğraşırmı veya daha yeni bir model olsun yamaha or700 için bişeyler yaparlarmı sorun bakalım ne cevap alacaksınız,isterseniz ketron firmasına günde yüzbin mesaj atın bakalım adamlar sizi kaile alacaklarmı,dünyamızın teknoloji çöplüğü olduğu günümüzde her çıkan cihaz kullan at çakmaklar gibi adamlar hiç 8-10 yıl önce çıkmış cihazın arkasında dururmu ve kaldı ki ketron xd 9 ve sx3000 lerde teknolojinin gerisinde kaldı 64 Polifoni 16 megabayt kullanıcıya kapalı ram,32 megabayt ses bankası vs vs artık bunlar tarih oldu valla ne yalan söyleyeyim roland bk-5 or bile müthiş özellikler barındırıyor,herşeyden önce şunu unutmamalı bizler antikacı değil klavyeciyiz ve teknolojik olarak kendimizi mecburen geliştirmek zorundayız zaten bir zaman sonra cihaz ne olursa olsun sıkıyor cihaz yenileme müzisyen içinde ayrıca bir dopink de sayılabilir dediğim gibi arkadaşın bru çalışmayı yapmak istemesi çok güzel ama sonradan üzülmesini şahsen istemem çünki biz milletce herşeye bir kulp takmasını seviyoruz bide 5000 civarı ketron kullanıcısı varmış herhal arkadaşın biride 3500 kişi falan yazmış, ben yıllardır 8-10 siteye üyeyim hiç bu kadar ketron kullanıcısına denk gelmedim sanırım arkadaşların netten haberi yok veya cihazlarından çok memnunlar ki şimdiye kadar biyerlerde bişeyler arama ihtiyacı duymadılar,bugün yarın metropol olacağımız Aydın ilinde 5-6 tane ya var ya yok,artık biraz gerçekçi olalım arkadaşlar ketron gerçekten süper soundu olan dayanıklı bir cihazdı ama malesef zamanın gerisinde kaldı ,ha düğün yapılmazmı 10 numara yapılır ha sanatçıya barda,türkü barda pavyonda eşlik edilmezmi 10 numara iş çıkartır ekmeği hala yenir ama ben ara sıra değişikliğin şart olduğunu düşünüyorum,ayrıca kimseyle polimik yapmıycam bunlar benim şahsi fikirlerimdir,seviyeli bi şekilde eleştiriye her zaman açığım ,saçma sapan cevaplar yazan arkadaşlarada aynı seviyede cevabımı esirgemem,saygılar.

yazma zahmetin de bulunduğunuzdan dolayı teşekkür ederim okan09..dediklerinizin hepside doğru..ben iki yıldan beri sürekli bu konuları okuyarak ,takip ederek ,sonuçta ketron xd9 plus 3 aldım..çünki yukardaki yazınızın sonlarında bahsetmiş olduğunuz gibi , (ha,, bu orgla düğün yapılmazmı 10 numara yapılır ...ha sanatçıya barda,türkü barda pavyonda eşlik edilmezmi 10 numara iş çıkartır ..ekmeği hala yenir .. ) işte sırf bu yüzden ve fiyatlarıda uygun olduğundan dolayı bu orgu aldım..tabi şimdi yamahada alabilirdiniz veya değişik güncel bir org gibi ..ama onlarında artı özellikleri yanında çok eksi özellikleride var ..o yüzden önemli olan müzik yapılabilirliğidir fiyat olarak uygun hagisi ise ..buna bakmak lazım.saygılar hayırlı forumlar dilerim.

Kısacası Coşkun kardeşim ketronun güncel kullanıcıya açık ve ucuz yeni bir model çıkaracağı yok.Son 10 yılda piyasaya bir sürü xd9 ve sx3000 girmiştir ve bunlar halen kullanımdadır.Sizin set çalışmanızın ekonomik getirisi fazla olmasada havada kalmaz.

yav ne şaşkın adamlarsınız tüm ketron kullanıcılarının hepsi o fabrikaya tek tek mesaj atın görün bak neler oluyor türkiyede en az 5000 tane ketron kullanıcısı olsa başlatın bir kampanya her ketron kullanıcısı 2 tane daha fazladan başka isimler (sahte) kullanarak bu sayı en az 7500 olur görün bak ne kıyametler kopuyor acık yaratıcılığınızı kullanın siz hiç "VİDEO" ları seyretmemişsiniz belli... sanal alemin gücünü hafife almayın... siz müzisyensiniz yav gerekirse birşarkı besteleyin ingilizce yollayın fabr,ikaya ne bileyim bir orta oyunu yapın

Yavaşş sakin daha dikkatli yorumlar yapalım