- Enst.
- yamaha
Cevap: XD9 ve SX3000 için Yeni SAMPLE SESLERDEN OLUŞAN SET ÇALIŞMASI...
sayın okan bu kullanıcılar elinden çıkarttıda çöpemi attılar bu aletleri.!??ticari olarak el değiştirdi .sadece xd9 türkiyede 3500 adet satılmış.bu aletlerin birçoğu bugün piyasada çalışıyor biraz geniş düşünelim lütfen......
eski bi ketron kullanıcısı olarak bende yazayım dedim,sevgili arkadaşım ketron için bişeyler yapma düşüncesi iyi hoş süper ama çok çok geç kalmış ve birçok ketron kullanıcısı bu yüzden elinden ketronu çıkarmıştır,zamanında bu gibi olayları çok duyduk çok bekledik çok yorum yazdık ama nedense kimse iplemedi,ve ketron devamlı düşüşe geçti ,şimdi kız gibi ketronu 1 milyara 1200 e almayanı dövüyolar ama millet yine dönüp bakmıyor ,hele hele,Korg PA600 QT modelinin doğum aşamasında herkez bu yeni çıkacak bebeği bekliyor bende dahil,nedenmi ,hem ucuz hem sampler alıyor hem nevalesi çok,eee şimdi bu şartlar altında artık ketron satarmı veya iş yaparmı,hele şu Korg pa600 bir çıksın sen piyasayı seyreyle o fiyatlar nasıl aşağıya iniyor o orglar nasıl öldüm pahasına gidiyor,bunu yazmamadaki sebeb korg pa600 ün ucuz olacak dedikleri için sanırım harbidende ucuz olacak,eee şimdi vatandaş 10 senelik orgumu alır yoksa biraz daha koyar sıfır orgmu alır,inanın bana öyle geliyor ki 5-6 milyarlık orgu olan bazı arkadaşlar bile bu pa600 ü bekliyor adamlar haklı yazık o kadar paraya,bunları yazmamdaki sebeb şu sevgili arkadaşım ketron için bişeyler yapmak istemen çok güzel ama çok geç kaldı bu çalışma ve org piyasasının hararetlendiği bu günlerde kimse ketron almıyor herkez beklemede orgları elden çıkaran çıkarana,sen okadar uğraşacaksın çok emek vereceksin ama senin bu çalışmlarına piyasa ne tepki verir bilemem,ketroncu kalmadı desem yeridir aslında süper bi cihazdı ama ilgisizlikten silinip gitti,iyi düşün taşın arkadaşım,saygılar
sayın okan bu kullanıcılar elinden çıkarttıda çöpemi attılar bu aletleri.!??ticari olarak el değiştirdi .sadece xd9 türkiyede 3500 adet satılmış.bu aletlerin birçoğu bugün piyasada çalışıyor biraz geniş düşünelim lütfen......