• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha a2000plus+emo usb alınık 2500 tl acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: yamaha a2000plus+emo usb alınık 2500 tl acil

zevk meselesi ne deyim

İstanbul Maltepedeyim, aletin garanti durumunu bilmiyorum. Ama hiç kullanılmamış, sıfır nasılsa öyle. Tuşlarına dokunulmamış dense yeridir. Hiç açılmamış. Emo usb, dün elime geçti. Telefonum 0535 717 62 79.. Ara detayları konuşalım....

İstanbul Maltepedeyim, aletin garanti durumunu bilmiyorum. Ama hiç kullanılmamış, sıfır nasılsa öyle. Tuşlarına dokunulmamış dense yeridir. Hiç açılmamış. Emo usb, dün elime geçti. Telefonum 0535 717 62 79.. Ara detayları konuşalım....

bi karışıklık oldu galiba emo usb nın yanına org da lazım:)

Murat abi temiz diyosa doğrudur anlaşırsanız kaçırma

bi karışıklık oldu galiba emo usb nın yanına org da lazım:)

Hocam karışıklık yok. Ben orgdan bahsediyorum. Alet v2 plus. Bana takastan geldi, emo usb ide yeni aldım. Düşünürsen ara görüşelim.....

Hay allah ya bende fiyata fokus olduğum için herhalde elli defa okumama ragmen A1000 olarak okuyorum. Parayı bol buldu herhalde diyordum tam :) Aklıma gelmedi ki 2500 liraya a2000+set istenecegi. :)

hocam kimsenin malını zorla almıyoruz o fiyata müzik evi almıyor bile ,tamam ederi bu değil kesinlikle katılıyorum ,ama sezon bitti birde müzik evinden fazla yazdım .kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok saygılarımla

Arkadaşım illa v2plus yani çipli almana gerek yok çünkü emo usb varken çipteki ritim ve sesleri zaten beğenip kullanmazsın emo usb olmasaydı zaten a2000 kimse almazdı ama hala a2000 ni emo usb siz kullananlar yok değil:) sonrada hala ses ritim yokmu diye dolanıyorlar .

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam kimsenin malını zorla almıyoruz o fiyata müzik evi almıyor bile ,tamam ederi bu değil kesinlikle katılıyorum ,ama sezon bitti birde müzik evinden fazla yazdım .kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok saygılarımla

Sıfır kutusunda arıyorsun.. Ve Emo Usb de olacak yanında.. Emo Usb 400 lirayı çık, sen 2.100 liraya Sıfır Org arıyorsun.. Kırılma ama enayi arıyorum diye yazaydın iyiydi abicim.. İki aylık orgu Emo Usb ile birlikte 3.000 liraya verdik bayiye.. Geçin o işleri..

Iptal yorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...