• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha a2000plus+emo usb alınık 2500 tl acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: yamaha a2000plus+emo usb alınık 2500 tl acil

güncel kalsın.......

güncel kalsın

hocam sakın alma a2000.bak ben kullandım ve pişman oldum.kimseye satamazsın al bi pa600 bide yap kendine bi set.daha önce korg kullanan birini ancak bi roland keser tabi roland da sample açık bi klavye çıkarırsa o yüzden korg şuan en akıllı bi seçim.

hocam sakın alma a2000.bak ben kullandım ve pişman oldum.kimseye satamazsın al bi pa600 bide yap kendine bi set.daha önce korg kullanan birini ancak bi roland keser tabi roland da sample açık bi klavye çıkarırsa o yüzden korg şuan en akıllı bi seçim.

Niye pişman oldun, ne sıkıntısı var sence paylaşırsan memnun olurum ayrıca bende pa600 ü kesinlikle tavsiye etmem bir arkadaşa aldırdım çok pişman oldum şimdi a2000 alalım diye uğraşıyoruz iyiki bende almamışım beş para etmez alacaksan 2x veya 3x korg almalısın.

alet korg daki doygunluğu asla vermiyor ne yaparsan yap ritimler yavan kalıyor.korgun tadını alan asla a2000 de mutlu olamaz.üzerine kimse çalışmıyor.yani nevale bulamazsın.şuan sample ses atılıyor diyorlar ama emo usb ile bile doygunluk alamazken bizleriz yaptıgı setlerden nasıl zevk alınır bilmiyorum.ikinci elini anlatmaya zaten gerek yok.sıfırı alırken plus ve emo usb ile 4000 e al.satarken 2000 tl versinler.daha sayayımmı.

yorumlarınız için teşekkür ederım .ben piyanist değilim ritimlerini kullanıyorum yamaha or 700 v2plus orgumu sattım.ritim editleyebiliyorum az cok pad yazabiliyorum. ankara yöresi saglam rıtımler oluyo diye düşünüyorum . bi ara pa600 e niyetlendim bahsettıgınız gıbı bı set yapamam en son pa 500 de olmadı. saygılarımla

güncel kalsın....

güncel kalsınnnnnnnnnnnnnnn

güncelll kalsınnnn

güncellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...