• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha a2000plus+emo usb alınık 2500 tl acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Cevap: yamaha a2000plus+emo usb alınık 2500 tl acil

enayi felan aranmıyor. piyasa öldürmek gibi bi derdimizde yok .müzik evi 2800 tlye satıığı cihazı 2500 tl almaz .

müzik evle takasta aleti aldığı fiyat bellidir elindeki aleti verdiği fiyatta şimdiden hayırlı olsun.

Cevap: yamaha a2000plus+emo usb alınık 2500 tl acil

arkadaşlar arkadaş bir konu açmış açtığına pişman etmişsiniz,
kimse kimseye zorla mal satmıyorda almıyorda,
konulara bu şekilde yorum yazmayınız lütfen satan satar satmayanda satmaz,

bir zamanlar 2500 tl ye sıfır alınan a2000 ler ne olacak bunları hiç konuşmuyorsunuz,sıfırını 2500 tl ye aldığınız a2000 lerin ikincielini 3000 tl ye mi satacaksınız,esas enayi arayan sizlersiniz,
adam bir fiyat belirlemiş açmış konuyu bulamazsa fiyatı artırır olur biter,
lütfen satılık veya aranıyor konularına bu şekilde yorumlar yazmayınız konulara bu şekilde müdahale etmeyiniz,
satan satar satmayan satmaz,sanki kafanıza silah dayayıpta zorla elinizden alan varmış gibi yorumlar yazıyorsunuz,konu sahibinede ayıp ediyorsunuz,

Ben A2000v2plus (2650TL) + Emo USB (350TL) olmak üzere toplam 3000TL'ye satın aldım, sıfırı 3000TL olan ürünün 2500TL'ye ikinci eli aranabilir mi? Tabiki aranabilir, bundan doğal birşey yok bence.

Bu sitede birçok kişi benden klavye aldı, bende aynı şekilde arkadaşlardan klavye alıp sattım.. Ben ilana ciddi bir şekilde cevap yazdım, telefon numaramı yazdım. Elimde emo usb li v2 plus orgum var takastan geldi geldiği gibi vereceğim yazdım, Ama ne arayan var nede konuya cevap yazan... Ha niyetiniz almak değilde piyasa araştırmaksa, bilemem....

Bu sitede birçok kişi benden klavye aldı, bende aynı şekilde arkadaşlardan klavye alıp sattım.. Ben ilana ciddi bir şekilde cevap yazdım, telefon numaramı yazdım. Elimde emo usb li v2 plus orgum var takastan geldi geldiği gibi vereceğim yazdım, Ama ne arayan var nede konuya cevap yazan... Ha niyetiniz almak değilde piyasa araştırmaksa, bilemem....

murat abi zamanla alıcı çıkacaktır birde sezon bitti diyebiliriz birazda ondan olsa gerek

seviyesiz yorum yazan arkadaşlar zafer üstadıma aynen katılıyorum.kimsenın malını zorla almıyoruz alınıp satılan fiyatlar belli ..........proğramlarımın yogunluğundan dolayı int. giremedim murat üstadım cep telefonunu aldım ögle sonu inşallah irtibata geçecegim.saygılarımla

murat arkadasımız cıhazı satmış cumartesı gunu istanbulda elden teslım alabırım güncellllll

benimde canım neler istiyo ama olmuyo bu şekilde olmaz bence yanlış anlama fiyat piyasa belli yani

üstadım dün 2500 tlye satıldı bı alet .burdan bı arkadasla anlaşmıstık mesafe yuzunden kaldı .ya nasıp

Evet Arkadaşlar, Bayram arkadaşımla telefonda görüştük, A2000 satıldı. Kimse kimseyi uygun fiyata org arıyor diye suçlamasın. Maalesef bizler yamaha, roland ve ketron orglarını alıp satarken, piyasayı elinde tutan müzik mağazaları için yolunacak kaz kıvamındayız. Mesela 2500 tl gibi fiyata a2000 olurmu diyenler, bayilere orgunu götürsün. bırakın 2500 orgu 2000 liraya bile saymıyor. hatta bir çoğu almıyor bile. Benim başıma kaç defa geldi. İlk çıktığında a2000 +v2plusı 3650 tl ye aldım, birde emo usb çıktı onada 150 euro verdim. alet bana 40000 tl yi geçti. 2 aylık alete aldığım bayi 2000 lira bile vermedi. Bende bu sebeple istanbuldan arkadaşlarıma yardımcı oluyorum. Şu an mesela elimde bir arkadaştan gelme OR700 var bir şekilde V3 yapılmış + emo usb dahil 2350 ye gerçek kullanıcıya vereceğim. Bizim üstümüzden bayiiler bu kadar kazanacağına bizler kendi aramızda birlik olalım, Kullanıcılar olarak bizler kazanalım....
Saygı sevgilerimle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...