• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha Or700 v2 pls için 2 yeni ritim

• Konbuyu başlatan zabon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görülen : 4K
Cevap: yamaha Or700 v2 pls için 2 yeni ritim

evet dediğiniz eksiklikler var.Alel acele,deneme amaçlı 2 tane ritim yazdım, paylaştım.

USTAD bende acemi orgcuyum ama bu 5,8 biraz susleyerek tekrar yaparmısın vallahi cok aradım ben bu 5,8 i iste senin ritim eksiklerim var biliyorum ama ben acemiyim :)

Zippyshare.com - Adsız_0005.wmv

hevesinizi kırmak gibi olmasın ama roland ritmi gibi olmuş amatörce geldi.. or700 plus ta daha güzel ritimler var zaten.. eğer ritm yazmak gibi bi konu varsa ben sonuna kadar desteklerim

hevesinizi kırmak gibi olmasın ama roland ritmi gibi olmuş amatörce geldi.. or700 plus ta daha güzel ritimler var zaten.. eğer ritm yazmak gibi bi konu varsa ben sonuna kadar desteklerim

lost_92 ustadım internette ne kadar ritim baktımsa 5,8 bunun gibi vuruslar yok nerde var göster bende kullanayım insallah arkadas bu ritimi biraz surler daha guzelbirsey cıkar ronald a gelince ronald gercekten harikabir alet ama hafiza yuzunden kaybediyor baska sorundan degil beni yanlıs anlama elindebu ritimler gibi vuruslu ritim varsaor700 v2 plus icin gonderirsen sevinirim

bende losta katılıyorum orga takmam ile silmem bir oldu 5/8 ritimler çokkk hoşşşş özellikle fuatın ama emeğe tşk eğer dediği gibi arkadaşın bizlerede öğretirse bak sitede sadece yamaha esecektier