Yamaha or700 v2 plus satılık

Cevap: Yamaha or700 v2 plus satılık

evet piyanistali arkadaşın dediği de mantıklı pa1x harika bir alettir orjinal İTALYAN malıdır. Soundu da pa80 den çok çok iyidir,özellikleri de fazladır, illa KORG diyorsan ali arkadaşın da dediği gibi en mantıklısı,en güzeli PA1X

bnm kadar alet 20 kılo pıyasada pek yok nedn acaba

pa80 nedn tavsıye etmıyorsunuz ali abı sen esrefpasalı alı mısn nette pa500vıdeoları olan

çünkü fazla tutulmadı dostum pa500tr gibi ama gerçekten süper bir alettir. Pa80 çok tutuldu ama eski cihaz temizini zor bulursun bulabilirsen hemen al ama bulamazsan paran da varsa PA1X, fazla param yok diyorsan PA55TR tamam karar senin hayırlı akşamlar

Hayır ben o ali degili m pa1x tutuldu ilk çıktığında piyasayı altüst etti pa800 çıktı pa1x i öldürdü sırf ağırlığı yùzünden aletlerin fiyatları düştü pa80 le pa1x arasındaki saund toyota yla mercedes arasındaki fark gıbı org sehpası 3kere açılıp yere kapaklandı alet hiçbişey olmadı 32mb 2tane pa80 seti yükle alsana güncel ritimler herkes diyo set sıkıntısı var bin pişman olduğum sattığıma

bırak dostum yaa çok tutmuşmuş Pa1x ne tutacak göster bakalım o zaman bana piyasadaki pa1x leri hadi ben de alacam bul bir tane de alayım tamam ilk çıktığında iyi ses getirdi ama bir yere kadar çok tutulmadı yani madem pişmansın madem o kadar çok tutulmuş git al o zaman seni tutan mı var destekli salla dostum biraz

konu taşınmıştır,org satıyorum bölümüne

hayırlı satışlar

saol zafer abı snce or700 dn sora pa80 alınrmı yada 500 sn daha ıyı bılırsn

saol zafer abı snce or700 dn sora pa80 alınrmı yada 500 sn daha ıyı bılırsn

pa800 al kafan rahat olur şu yok bu yok demezsin,olmayanı orga yüklersin,almışken tam al bir kere al,
tekrardan hayırlı satışlar